AndroidXiaomiYleinen

Xiaomin toimitusjohtaja jakoi kuvan julkaisemattoman Mi Max 3 -puhelimen myyntipakkauksesta

Xiaomi on julkaisemassa lähiaikoina uuden Mi Max 3 -älypuhelimen, mutta tarkkaa päivämäärää puhelimen esittelylle ei ole julkaistu. Xiaomin toimitusjohtaja Lei Jun on kuitenkin päättänyt jo nyt jakaa Weibo-palvelussa kuvan Mi Max 3 -puhelimen myyntipakkauksesta. Kuva ei paljoa paljasta, mutta varmistaa ainakin puhelimen markkinointinimen.

Saman kuvan on jakanut myös Xiaomin Kiinan ulkopuolisen tuote- ja markkinointitiimien johtaja Donovan Sung omalla Twitter-tilillänsä. Kuvan saatteeksi Sung on lisännyt tekstin, jossa hän toteaa monien käyttäjien pyytäneen Xiaomia julkaisemaan Mi Max 3:n niin pian kuin mahdollista. Voidaan siis olettaa, että Xiaomi tulee julkaisemaan Mi Max 3 -puhelimen hyvin pian.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jo nyt tiedetään monia tulevan puhelimen ominaisuuksia. Tenaan julkaisemien kuvien perusteella puhelimessa olisi 18:9-kuvasuhteen näyttö, metallinen rakenne, kaksoiskamera sekä sormenjälkilukija laitteen takaosassa. Julkaistujen teknisien tietojen mukaan laitteen mitat ovat 176,15 × 87,4 × 7,99 millimetriä ja painoa on 221 grammaa. Näytön kooksi ilmoitetaan 6,9 tuumaa ja tarkkuutta on 2160 x 1080 pikseliä. Myöskin akun on ilmoitettu olevan massiivinen 5400 milliampeerituntia.

Valitettavasti Tenaa ei ole paljastanut tulevan puhelimen järjestelmäpiiriä, mutta sen pitäisi olla todennäköisesti keskiluokan Snapdragon 636. Lisäksi puhelimesta odotetaan tehokkaampaa versiota, jossa olisi Snapdragon 710 -piiri. RAM-muistiksi Tenaa ilmoittaa 3, 4 tai 6 gigatavua mallista riippuen, kun taas sisäistä tallennustilaa on 32, 64 tai 128 gigatavua. Puhelin tukee lisäksi muistikorttia aina 128 gigatavuun asti. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 8.1 Oreo, jonka päällä toimii Xiaomin oma MIUI-käyttöliittymä. Kameroiden osalta Tenaa ilmoittaa, että pääkamera koostuu 12 ja 8 megapikselin sensoreista, kun taasen etukamera on suuruudeltaan 8 megapikseliä.

Lähde: Lei Jun (Weibo), Donovan Sung (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android