AndroidXiaomiYleinen

Xiaomin uusi Redmi Note 4X -puhelin julkaistiin vihdoin

Xiaomi Redmi Note 4X

Xiaomi on esitellyt tänään vihdoin kauan huhuissa pyörineen Redmi Note 4X -puhelimen, joka on seuraaja viime vuoden syyskuussa julkaistulle Redmi Note 4 -puhelimelle. Puhelimesta löytyy Xiaomille tyypillisesti verrattain hyvät tekniset tiedot sekä hinnoittelun odotetaan olevan kilpailukykyinen.

Erot alkuperäiseen Redmi Note 4 -puhelimeen ovat hyvin pienet ja oikeastaan nyt Kiinassa esitelty Redmi Note 4X on täysin sama laite kuin Intiassa myyntiin saapunut Snapdragon -järjestelmäpiiriin perustuva Redmi Note 4. Puhelin koostuu siis metallisesta rungosta ja sen näyttö on suuruudeltaan 5.5 tuumaan. Näyttö on Full HD-tasoinen ja hyödyntää IPS LCD-teknologiaa. Laitteen sisällä hyrrää kahdeksanytiminen Snapdragon 625 -järjestelmäpiiri. Puhelimessa on myös 13 megapikselin pääkamera sekä 5 megapikselin etukamera. Muita Redmi Note 4X:n mainittavia ominaisuuksia ovat sormenjälkilukija, 4100 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata käyttäen pikalatausominaisuutta.

Uutuuspuhelimen myynti alkaa Kiinassa ystävänpäivänä 14. helmikuuta ja se on saatavilla viidessä värissä, jotka ovat kulta, hopea, mattamusta, vihreä ja vaaleanpunainen. Tällä hetkellä ei ole mitään tietoa puhelimen hinnoittelusta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android