OnePlusYleinen

Yllättääkö tuleva OnePlus 13 historian suurimmalla akulla?

OnePlus 12 -sarjan puhelimet.

Kiinasta kantautuvan huhun mukaan OnePlus, Oppo ja Realme olisi tuomassa seuraaviin lippulaivapuhelimiinsa historiallisen suuret akut. Kaikki kolme brändiä toimivat kiinalaiset BBK Electronicsin alaisuudessa, joten suunnitelmat brändien osalta voivat hyvinkin olla identtisiä.

Huhu kertoo, että tulevissa puhelimissa olisi jopa 6000 milliampeeritunnin akut, joka on normaalia suurempi. Usein lippulaivapuhelimissa on ollut 5000 milliampeeritunnin akut, mutta Oppo, OnePlus ja Realme ovat tuoneet viime aikoina tarjolle puhelimia niin 5400 kuin 5500 milliampeeritunnin akuilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

6000 milliampeeritunnin akku olisi tulossa siis OnePlus 13-, Oppo Find X8- ja Realme GT6 Pro -puhelimiin. Tietysti kyseessä on vielä vasta huhu, ja puhelimien julkaisuun on pitkä aika. Vastaavia huhuja on kuitenkin kuultu aikaisemminkin, eli ainakin suurempia akkuja lippulaivapuhelimiin voidaan odottaa.

Suurempi akku voi myös vaikuttaa puhelimien painoon. Tietysti hyvänä puolena on parempi käyttöaika. Odotettavasti Oppo esittelee Find X8 -puhelimen lokakuun aikana, eli pian uuden Snapdragon 8 Gen 4 -järjestelmäpiirin julkaisun jälkeen. Huhut ovat povanneet myös OnePlus 13 -puhelimen julkaisua tämän vuoden aikana, mutta mahdollisesti vain Kiinan markkinoilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jotkut huhut ovat myös kertoneet, että suurempien akkujen taustalla voi olla myös Snapdragon 8 Gen 4 -järjestelmäpiiri. Uusi piiri saattaa kuluttaa enemmän virtaa kuin edeltäjänsä. Järjestelmäpiirin tehokkain ydin toimisi 4,2 GHz:n kellotaajuudella. Tarkempia tietoja saadaan varmasti tulevina kuukausina.

Lähde: Gizmochina.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus