RedMagicYleinen

ZTE esitteli RedMagic 8 Pro -pelipuhelimen globaalisti – hinnat alkavat 649 eurosta

RedMagic 8 Pro

ZTE esitteli jo viime vuoden lopulla RedMagic 8 Pro -sarjan älypuhelimet kotimarkkinoillaan Kiinassa, mutta nyt puhelimista toinen saadaan myyntiin myös globaalisti. ZTE on esitellyt tänään RedMagic 8 Pron globaaleille markkinoille.

RedMagic 8 Pro tarjoilee kulmikkaan muotoilun, ja laite on valmistettu alumiinikehyksestä sekä lasipinnoista. Puhelin esiteltiin kahdessa värissä, jotka ovat läpinäkyvä Void sekä musta Matte. ZTE on kertonut puhelimen mitoiksi 164,5 x 77 x 9,47 millimetriä ja painoksi 228 grammaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

RedMagic 8 Pro

Puhelimen näyttö on kooltaan 6,8 tuumaa ja se perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näytössä on Full HD+ -tarkkuus, eli 2480 x 1116 pikseliä. RedMagic 8 Prossa on myös 120 hertsin virkistystaajuus, 960 hertsin kosketusherkkyys sekä suojana on Gorilla Glass 5 -lasi. Näytössä ei ole mitään häiriötekijöitä, sillä sen alapuolelle on piilotettu 16 megapikselin tasoinen etukamera.

RedMagic 8 Pro saa tehonsa Qualcommin uusimmasta Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiristä. Grafiikkasuorituskykyä pitäisi olla peräti 42 prosenttia enemmän kuin aikaisemmin ja samalla energiatehokkuus on parantunut. Järjestelmäpiirin kaverina on 12 tai 16 gigatavua LPDDR5x-RAM-muistia sekä 256 tai 512 gigatavua UFS 4.0 -tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

RedMagic 8 Pro

Jäähdytykseen ZTE on panostanut paljon, sillä tarjolla on niin sanottu ICE 11 -jäähdytysjärjestelmä. Sen kohokohtana on sisäänrakennettu tuuletin, jossa on myös RGB-valot. Jäähdytysjärjestelmässä on myös useita lämpöä johtavia materiaaleja, joita ovat komposiittigrafeeni, höyrykammio, johtava geeli, kuparikäämi sekä lämmönpoistolevy.

Koska kyseessä on pelipuhelin, niin RedMagic 8 Pron oikeassa kyljessä on kaksi pelipainiketta, joiden kosketusherkkyys on 520 hertsiä. ZTE on laittanut puhelimeen myös päivitetyn Red Core 2 -pelipiirin, joka parantaa pelikokemusta optimoimalla värinän, pelipainikkeet, kosketuksen ja äänet reaaliaikaisesti pelin aikana.

Kamerat eivät ole pelipuhelimissa koskaan olleet tärkein osa-alue, joka näkyy myös RedMagic 8 Prossa. Puhelimen takaosassa on kolmoiskamera, jonka kohokohtana on 50 megapikselin tasoinen 1/1.57 tuuman kokoinen ISOCELL GN5 -sensori. Toinen kamera on 8 megapikselin ultralaajakulmakamera ja kolmantena toimii 2 megapikselin makrokamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

RedMagic 8 Pro

Akku on kooltaan 6000 milliampeerituntia, jota voidaan ladata 65 watin tehoisella pikalatauksella. ZTE kertoo akun latutuvan tyhjästä täyteen 43 minuutissa.

Käyttöjärjestelmäksi on kerrottu tuoreeltaan Android 13, jonka päällä hyrrää RedMagic 6.0 -käyttöliittymä. RedMagic 8 Prossa on kerrottu olevan Bluetooth 5.3-, Wifi 7- ja NFC -yhteydet. Näyttöön on integroituna sormenjälkilukija ja tarjolla on stereokaiuttimet.

Globaalisti RedMagic 8 Pro tulee saataville kahdessa väriversiossa, jotka ovat läpinäkyvä Void sekä musta Matte. Musta versio on saatavilla 12 + 256 gigatavun muisteilla 649 euron suositushinnalla. Läpinäkyvä versio on saatavilla 16 + 512 gigatavun muisteilla 749 euron suositushinnalla.

Puhelin on saatavilla tuttuun tapaan RedMagicin omasta verkkokaupasta myös Suomeen. RedMagic 8 Pro on tilattavissa 2. helmikuuta alkaen.

Lähde: RedMagicin materiaalit

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:RedMagic