YleinenZTE

ZTE esitteli uuden RedMagic 6R -pelipuhelimen Kiinassa – julkaistaan kesäkuussa globaalisti

Kiinalaisen ZTE:n tytärbrändi RedMagic on esitellyt kotimarkkinoillaan jälleen uuden pelipuhelimen, joka kantaa nimeä RedMagic 6R. Jo aikaisemmin on esitelty RedMagic 6- ja 6 Pro -puhelimet, ja nyt uusi RedMagic 6R asettuu hieman edullisempaan hintapisteeseen, mutta tarjoaa silti tuttuja huippuominaisuuksia. Puhelimessa on panostettu myös kevyeen ja ohueen rakenteeseen. ZTE:n mukaan saatavuudesta globaalisti ilmoitetaan pian kesäkuussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

RedMagic 6R tarjoaa suuren 6,67 tuuman OLED-näyttöpaneelin, jossa on 20:9-kuvasuhde, Full HD+- tarkkuus sekä 144 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on vastaamassa Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, joka on löytynyt tänä vuonna lähes kaikista uusista huippupuhelimista. ZTE on varustellut puhelimen myös 8 tai 12 gigatavulla LPDDR5-RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavulla sisäistä tallennustilaa, joka perustuu UFS 3.1 -standardiin.

Akunkesto on 4300 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä ladataan 30 watin pikalatauksella USB-C-liittimen kautta. Kameroita laitteen takaosaan on saatu peräti neljä kappaletta, joista pääkameran tarkkuus on 64 megapikseliä ja se perustuu Sony IMX682 -sensoriin. Muut kamerat ovat 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, 5 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa on yksi 16 megapikselin tasoinen selfiekamera.

RedMagic 6R on valmistettu metallirungosta, mutta takaosa on valmistettu muovista. Puhelimella on paksuutta vain 7,8 millimetriä ja painoksi on ilmoitettu 186,41 grammaa. Puhelimessa on lisäksi USB 3.1, NFC sekä kylkeen sijoitetut pelipainikkeet 400 Hz kosketusherkkyydellä. Käyttöjärjestelmänä on tuorein Android 11, jonka päällä hyrrää RedMagic OS V4.0 -käyttöliittymä.

Kiinassa RedMagic 6R on esitelty kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta ja hopea. Tarjolle tulee kesäkuussa kaksi muistiversiota, jotka ovat 2999 juanin hintainen 8 + 128 gigatavun versio sekä 3299 juanin hintainen 12 + 256 gigatavun versio. Hinnat ovat suoraan muunnettuina 385 euroa sekä 423 euroa. Globaali saatavuus ja hinnoittelu tullaan ilmoittamaan kesäkuun alussa.

Lähde: ZTE:n tiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen