YleinenZTE

ZTE julkaisi RedMagic 7 Pro -puhelimen globaaleille markkinoille 799 euron hinnalla – kohokohtana näytönalainen etukamera

RedMagic 7 Pro

ZTE on tänään ilmoittanut tuovansa globaalisti myyntiin yhtiön uuden RedMagic 7 Pro -pelipuhelimen. Sama laite esiteltiin jo helmikuussa Kiinan markkinoille ja malliston perusversio RedMagic 7 tuotiin myyntiin globaalisti jo helmikuun lopulla. RedMagic 7 Prota on saatu odottaa myyntiin hieman pidempään.

RedMagic 7 Pro tulee tarjolle kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta Obsidian sekä läpinäkyvä Supernova. Laitteen varsinaiset toimitukset käynnistyvät 27. huhtikuuta RedMagicin omassa verkkokaupassa. Puhelimen 16 + 256 gigatavun versio Obsidian-värissä maksaa 799 euroa ja 16 + 512 gigatavun versio Supernova-värissä maksaa 899 euroa. RedMagic 7 Pro on tilattavissa myös Suomeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

RedMagic 7 Pro tarjoaa mielenkiintoisia ratkaisuja erityisesti mobiilipelaamisesta kiinnostuneille kuluttajille. Puhelimessa on 6,8 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus, 960 hertsin kosketusherkkyys sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Näyttö on tasainen, mutta sen suurin erikoisuus on näytönlainen etukamera. Etukameran tarkkuus on 16 megapikseliä, eikä toistaiseksi missään muussa pelipuhelimessa ole ollut vastaavaa toteutusta.

Tehoista on vastaamassa Qualcommin tämän hetken tuorein Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 12 tai 16 gigatavua LPDDR5-RAM-muistia sekä 256 tai 512 gigatavua sisäistä UFS 3.1 -tallennustilaa. Koska kyseessä on pelipuhelin, niin mukana on erilaisia pelipainikkeita, hyvä äänentoisto sekä kehittynyt X-akselinen värinämoottori.

Jäähdytyksestä huolehtii sisäänrakennettu tuuletin, joka nopeuttaa prosessorin tuottaman lämmön kuljetusta pois puhelimen sisältä. Lisäksi jäähdytysjärjestelmään kuuluu VC-nestejäähdytyslevy, grafeenilevy sekä muut lämpöä hyvin johtavat materiaalit. ZTE kutsuu jäähdytysjärjestelmää nimellä ICE 9.0 Magic.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkesto on suuren 5000 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata 65 watin pikalatauksella. Kiinassa laturi pystyy jopa 135 watin lataukseen, mutta globaalissa versiossa siitä on karsittu.

Kameroita RedMagic 7 Pron takaosassa on kolme, jotka ovat 64 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. ZTE tarjoilee laitteessa Android 12 -käyttöjärjestelmän, jonka päällä hyrrää RedMagic OS 5.0 -käyttöliittymä.

Lähde: ZTE:n sähköpostitiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen