YleinenZTE

ZTE:n uusi RedMagic 7 -pelipuhelin myyntiin globaalisti 629 euron hintaan – tarjoaa Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiirin ja 165 Hz AMOLED -näytön

ZTE RedMagic 7

ZTE julkaisi jo viime viikolla kotimarkkinoillaan uudet RedMagic 7- ja RedMagic 7 Pro -älypuhelimet, joista toinen on tulossa saataville hyvin pian myös globaalisti. Tänään ZTE on vahvistanut RedMagic 7 -puhelimen saatavuuden ja hinnoittelun Kiinan ulkopuolisilla markkinoilla. ZTE on joutunut tekemään puhelimeen myös muutaman muutokset globaaleita markkinoita varten.

RedMagic 7 tulee tarjolle kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta Obsidian, liukuvärjätty Pulsar sekä läpinäkyvä Supernova. Laitteen varsinaiset toimitukset käynnistyvät 10. maaliskuuta RedMagicin omassa verkkokaupassa. Puhelimen 12 + 128 gigatavun versio maksaa 629 euroa, 16 + 256 gigatavun versio maksaa 729 euroa ja 18 + 256 gigatavun versio maksaa 799 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi RedMagic 7 Pro ei ole tulossa globaalisti saataville, mutta ZTE:n mukaan erillinen julkaisu tulee tapahtumaan vuoden 2022 toisella neljänneksellä. Puhelinta on lupa odottaa saataville siis huhti-kesäkuun aikana. Kyseessä on ensimmäinen pelipuhelin, jossa on näytönalainen etukamera.

ZTE RedMagic 7

RedMagic 7 -puhelin on toteutettu pelihenkiseksi, joka näkyy laitteen rakenteessa. Puhelin on valmistettu alumiinikehyksestä sekä lasipinnoista. Mitoiksi on ilmoitettu 170,57 x 78,33 x 9,5 millimetriä ja painoa on 215 grammaa.

Puhelimen näyttö on kooltaan 6,8 tuumaa ja se perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näytön tarkkuus on Full HD+ -tasolla ja siinä on korkea 165 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on vastaamassa Qualcommin tuorein Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa huippusuorituskyvyn sekä 5G-yhteydet. Jäähdytyksestä on vastaamassa ZTE:n kehittynyt järjestelmä, joka koostuu höyrykammiosta, grafeenista sekä monesta muusta lämpöä johtavasta materiaalista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on 12, 16 tai 18 gigatavua LPDDR5-RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä UFS 3.1 -tallennustilaa. ZTE antaa mahdollisuuden laajentaa RAM-muistia virtuaalisesti 6 gigatavulla hyödyntäen osaa tallennustilasta. RedMagic 7 tarjoilee myös stereokaiuttimet, kuulokeliittimen, Bluetooth 5.2- ja Wi-Fi 6 -yhteydet sekä näytönalaisen sormenjälkilukijan.

Kameroita laitteen takaosassa on kolme, jotka ovat 64 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Puhelimessa on myös erittäin pieneksi kustomoitu 8 megapikselin selfiekamera. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 12, jonka päällä on ZTE:n oma RedMagic OS 5.0 -käyttöliittymä. Koska kyseessä on pelipuhelin, niin laitteessa on myös kylkeen sijoitetut erilliset pelipainikkeet.

Yksi muutoksista on tehty puhelimen latausratkaisuihin. RedMagic 7 tarjoaa edelleen 4500 milliampeeritunnin akun, mutta lataus tapahtuu vain 65 watin teholla. Kiinassa samassa puhelimessa oli tuki jopa 120 watin pikalataukselle.

Lähde: ZTE:n sähköpostitiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen