YleinenZTE

ZTE julkistaa uuden Axon 40 Ultra -huippupuhelimen 9. toukokuuta – kuvat paljastavat vakuuttavan näyttötoteutuksen

ZTE on tänään vahvistanut, että yhtiö tulee julkaisemaan seuraavan lippulaivapuhelimensa jo noin kahden viikon päästä. ZTE Axon 40 Ultran julkaisun on kerrottu tapahtuvan 9. toukokuuta. Jo ennen julkaisua ZTE on paljastanut joitakin yksityiskohtia tulevasta puhelimesta.

Virallisesti kerrottujen tietojen mukaan yhtiöltä on luvassa kaksi avainyllätystä faneille. Yhtiö on myös kertonut luvassa olevan Axon 40 -mallisto, joten odotettavasti tulossa on Axon 40 Ultran rinnalla myös Axon 40 -perusversio. Puhelimien tehoista on kerrottu vastaavan Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiirin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yksi virallisista kuvista on vahvistanut Axon 40 Ultrassa olevan vaikuttava näyttötoteutus. Kuvasta nähdään, että näyttö on viety aivan puhelimen reunoille asti ja se kaartuu molemmilta kyljiltä. Kuvassa ei nähdä etukameraa varten tehtyä reikää tai lovea, joten Axon 40 Ultrassa nähtäneen uuden sukupolven näytönalainen etukamera.

Huhujen mukaan Axon 40 Ultrassa olisi kolmoiskamera, joka koostuu kolmesta 64 megapikselin kamerasensorista. Toistaiseksi tarkemmat tiedot puhelimesta ovat vielä hämärän peitossa. Kyseessä on kuitenkin lippulaivatason älypuhelin ja Axon 40:n voidaan olettaa olevan hieman karsitumpi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Axon 40 -sarjan puhelimissa voi olla myös paljon samaa aikaisemmin julkaistun Nubia Z40 Pron kanssa, josta viitteitä on saatu myös sertifiointitiedoista. Tarkemmat tiedot puhelimista tullaan kuitenkin kuulemaan jo 9. toukokuuta, joten kovin kauaa ei tarvitse odottaa. Yleensä ZTE on tuonut Axon-sarjan puhelimet myyntiin myös globaalisti hieman myöhemmin.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen