HMD globalNokiaYleinen

Nokia 8.3 5G sai uusimman Android 12 -päivityksen

Nokia 8.3 5G

HMD Global aloitti jo viime joulukuussa Android 12 -päivityksen jakelun ensimmäisille puhelimilleen ja toistaiseksi se on ollut jaossa Nokia X20-, Nokia X10-, Nokia G50 ja Nokia XR20-malleille. Tänään HMD Global on jatkanut päivityksien jakelua yhtiön järjestyksessään ensimmäiselle 5G-puhelimelle, joka oli Nokia 8.3 5G. Päivitys on ladattavissa ensimmäisen aallon maissa, mukaan lukien Suomessa.

Nokia 8.3 5G on samalla HMD Globalin uusin älypuhelin, jossa on käytetty Snapdragon 7 -sarjan järjestelmäpiiriä. Puhelimessa on myös panostettu suureen näyttöön ja mukana on ZEISS-kamerat. Uuden päivityksen versionumero on V3.380 ja kokoa sillä on ilmoitettu olevan 2,03 gigatavua. Android 12:n uudistuksien ohella mukana on Googlen huhtikuussa 2022 julkaisemat tietoturvakorjaukset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Android 12 on yksi suurimmista päivityksistä vuosiin, sillä se tuo mukanaan täysin uudistetun Material You -muotokielen ja uuden käyttöliittymän. Android 12:n keskiössä on persoonaalisempi käyttökokemus, parempi yksityisyys sekä monet muut kattavat ominaisuudet. Tarkemmin Android 12 -version uudistuksiin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HMD Global hyödyntää Nokia-puhelimissaan puhdasta Android-kokemusta, joten myös Nokia 8.3 5G tulee saamaan Android 12 -version juuri sellaisena kuin Google on suunnitellut. Päivityksen pystyy latamaan puhelimen asetusvalikon kautta menämällä: Asetukset > Järjestelmä > Lisäasetukset > Järjestelmäpäivitys > Tarkista päivitykset.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Viimeisin ja vihoviimeinen Android-versio siis tuolle Nokia-mallille.
    Tuolle mallillehan Nokia lupasi taannoin 2 Android-versiopäivitystä ja lisäksi 1 vuoden tietoturvapäivityksi.
    Siten tuo Android 12 onkin tuolle puhelimelle vihoviimeisin Android-versio, kun tuo julkaistiin alunperin Android 10:llä ja on saanut nyt siis 2 uudempaa Android-versiota, Android 11 ja Android 12.
    Nokia X-mallithan saavat 3 Android-versiota.

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD global