YleinenZTE

ZTE-pomo vihjaa hurjasta luvusta: Odotuksissa älypuhelin 20 gigatavun RAM-muistilla

ZTE Axon 30 Ultra

Kiinalainen ZTE on viime aikoina nostanut päätään ainakin Kiinassa julkaisemalla useita uusia puhelimia, mutta myös globaalisti puhelimia on voinut ostaa yhtiön verkkokaupasta. ZTE on ollut esillä erityisesti näytönalaisien etukameroiden sekä mielenkiintoisien pelipuhelimien osalta, mutta pian luvassa saattaa olla jälleen mielenkiintoinen uudistus. ZTE on nimittäin vihjannut hurjasta RAM-muistin määrästä tulevaan puhelimeen.

ZTE:n kuluttajaliiketoiminnan johtaja Lu Qianhao on vihjannut Weibo-postauksessaan, että luvassa saattaa olla pian älypuhelin huimalla 20 gigatavun RAM-muistilla. Kyseessä saattaa olla maailman ensimmäinen älypuhelin 20 gigatavun RAM-muistilla, mutta toistaiseksi mitään vihjausta tarkempaa ei ole kerrottu. ZTE on myös ollut yksi harvoista älypuhelinvalmistajista, joka on tuonut puhelimiinsa jopa 18 gigatavun RAM-muistin, mutta siitä ei ole tullut kovinkaan suosittua muiden valmistajien joukossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yleisesti huippupuhelimissa on totuttu näkemään 12 tai 16 gigatavua RAM-muistia, joten 20 gigatavun RAM-muisti olisi selvästi aikaisempaa enemmän. Yleisesti vain Android-puhelimissa on nähty erittäin korkeita RAM-muistien määriä, kun taasen Applen iPhone-puhelimissa on korkeintaan 6 gigatavun RAM-muisti. Todennäköisesti 20 gigatavun RAM-muisti tullaan näkemään ZTE:n uudessa loppuvuoden aikana julkaistavassa RedMagic-pelipuhelimessa.

On kuitenkin mahdollista, ettei ZTE ole tuomassa oikeasti 20 gigatavun RAM-muistia puhelimeen. Kyseessä voi olla 18 gigatavun RAM-muistilla varusteltu puhelin, jota pystytään laajentamaan 2 gigatavun virtuaalisella RAM-muistilla. Virtuaalinen RAM-muisti on viime aikoina yleistynyt joissakin kiinalaispuhelimissa, jonka avulla voidaan väliaikaisesti muuttaa osa tallennustilasta RAM-muistiksi.

Lähde: Gizmochina.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen