OnePlusYleinen

OnePlus 9T tulossa odotettua aikaisemmin? Saattaa saada 108 megapikselin Hasselblad-kameran

OnePlus 9

OnePlus julkaisi huippuluokan OnePlus 9– ja OnePlus 9 Pro -puhelimet keväällä, mutta tuttuun tapaan syksyllä on odotettavissa uusi T-sarjan huippupuhelin. Huhut ovat kertoneet jo aikaisemmin OnePlussan julkaisevan vain OnePlus 9T -puhelimen, eikä tänäkään vuonna tultaisi näkemään OnePlus 9T Prota. Nyt tuoreemmat huhut kertovat hieman lisätietoja odotetusta puhelimesta.

Huhun mukaan OnePlus 9T tulisi saamaan neloiskameran, jonka kohokohtana on 108 megapikselin tasoinen kamera. OnePlussan puhelimissa ei ole aikaisemmin nähty 108 megapikselin kameroita, joten OnePlus 9T olisi ensimmäinen. Huhu kertoo OnePlussan jatkavan yhteistyötään jälleen Hasselbladin kanssa, eli OnePlus 9T saisi myös Hasselblad-logon takaosaansa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toinen mielenkiintoinen huhu on puhelimen julkaisuajankohta, sillä OnePlus 9T saatetaan nähdä markkinoilla odotettua aikaisemmin. OnePlussan on kerrottu valmistelevan puhelimen julkaisua Q3 2021 aikana, eli heinä-syyskuussa. Viime vuonna OnePlus 8T julkaistiin lokakuussa, joten julkaisun tapahtuessa esimerkiksi syyskuussa olisi puhelin luvassa kuukauden normaalia aikaisemmin.

OnePlus 9T -puhelimeen on huhuissa mainittu tulevan Samsung E4 AMOLED LTPO -näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Qualcomm julkaisi hiljattain myös uuden Snapdragon 888 Plus -järjestelmäpiirin, jota voidaan odottaa myös OnePlus 9T -puhelimeen. Toistaiseksi tiedot OnePlus 9T -puhelimesta kannattaa ottaa kuitenkin pienellä varauksella vastaan, sillä julkaisuun on vielä useampi kuukausi aikaa.

Lähde: Playfuldroid.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus