YleinenZTE

ZTE vihjaa uusien Axon 40 -puhelimien julkaisun tapahtuvan huhtikuun aikana

ZTE:n teaser tulevasta julkaisusta.

Kiinalaisen älypuhelinvalmistajan ZTE:n on odotettu julkaisevan uuden sukupolven Axon-puhelimet lähiviikkoina, mutta nyt yhtiö on aloittanut vihjailut julkaisusta. ZTE:n johtaja on julkaissut Weibo-palvelussa teaser-postauksen, jossa ehdotetaan tulossa olevan Axon 40 -puhelin, mutta mahdollisesti myös Pro-versio.

Toistaiseksi ensimmäinen teaser-kuva ei paljasta julkaisusta kovinkaan paljoa, mutta se vahvistaa jotain olevan tulossa huhtikuun aikana. Aikaisemmat sertifiointitiedot ovat paljastaneet, että ainakin ZTE Axon 40 Pro olisi pitkälti uudelleen brändätty versio jo aikaisemmin julkaistusta Nubia Z40 Pro -puhelimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmat Axon-malliston älypuhelimet ovat olleet huippuluokan laitteita, joissa nähty mielenkiintoisia toteutuksia esimerkiksi kameroiden osalta. Viime vuonna mallistossa nähtiin muun muassa näytönalainen etukamera, jota voidaan olettaa ainakin johonkin Axon 40 -sarjan laitteista.

ZTE esitteli uudessa Nubia Z40 Prossa myös magneettisen langattoman latauksen ensimmäisenä Android-valmistajana, joten sitä voidaan odottaa myös Axon-mallistoon. Jos Axon 40 Pro tulee olemaan uudelleen brändätty Nubia Z40 Pro, niin puhelimessa on Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri, 64 megapikselin kolmoiskamera sekä 6,67 tuuman OLED-näyttö. Tarkemmin Nubia Z40 Prohon voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Todennäköisesti lähipäivinä ZTE tulee julkaisemaan tarkempia tietoja tulevasta Axon 40 -malliston julkaisusta. Julkaisu tapahtuu ensin Kiinan markkinoilla, mutta aikaisempina vuosina Axon-puhelimet on nähty muutama kuukausi myöhemmin myynnissä myös globaalisti.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen