HonorYleinen

Honorin taittuvanäyttöisestä Magic V -puhelimesta tulossa superkallis? Vuodon mukaan hinta jopa 2000 euroa

Honor Magic V -puhelimen vuodettu hinnoittelu.

Honor tulee julkaisemaan kotimarkkinoillaan Kiinassa yhtiön ensimmäisen taittuvanäyttöisen Magic V -älypuhelimen maanantaina 10. tammikuuta. Puhelimesta on vihjailtu jo muutaman viikon ajan, mutta myös vuodot ovat paljastaneet joitakin tietoja. Nyt tuorein Kiinasta kantautuva vuoto on saattanut paljastaa puhelimen yllättävän korkean hinnoittelun.

Weibo-palvelussa leviämään lähteneessä vuotokuvassa on esillä jonkinlainen esitysdia puhelimesta, jossa on kuva laitteesta sekä tarkat hinnat. Kuvassa kerrotaan Honor Magic V:n 12 + 256 gigatavun version maksavan 13 999 juania sekä 12 + 512 gigatavun version maksavan vastaavasti 14 999 juania. Hinnat olisivat suoraan muunnettuna 1940 ja 2078 euroa, joten kovinkaan edullisesta laitteesta ei ole kyse.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Magic V

Jos vuoto pitää paikkansa, niin Honor Magic V -puhelimen hinta olisi jopa Samsung Galaxy Z Fold 3 -puhelinta korkeampi. Lisäksi jos hinnat ovat jo Kiinassakin vuodon mukaisella tasolla, niin puhelimen saapuessa joskus Eurooppaan tulee hinnasta vieläkin korkeampi. On kuitenkin hyvä muistaa, että vuoto voi olla virheellinen tai Honor on laittanut tarkoituksella jakoon virheelliset hinnat, jotta edullisemmat hinnat olisivat suurempi yllätys puhelinta virallisesti julkistettaessa.

Samoin kävi myös joulukuussa julkaistun Oppo Find N -puhelimen kanssa, jonka hintojen huhuttiin olevan jopa 1800 euroa, mutta todellisuudessa hinta asettui hieman yli 1000 euroon.

Toistaiseksi Honor ei ole puhelimesta kovinkaan paljoa virallisesti paljastanut, mutta kyseessä on kerrottu olevan lippulaivatason puhelin. Honor Magic V:n voidaan olettaa saavan ainakin Qualcommin tuoreimman Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiirin. Honorin toimitusjohtaja George Zhao on vahvistanut puhelimessa olevan ensimmäistä kertaa Honorin uusi Magic UI 6.0 -käyttöliittymä. Lisäksi laitteessa on ”alan ohuin sarana”.

Huhuissa Honor Magic V:n on odotettu saavan 6,5 tuuman ulkonäytön 120 hertsin virkistystaajuudella sekä noin 8 tuuman taittuvan näytön 90 hertsin virkistystaajuudella. Akunkesto on nähtävästi 5100 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata 66 watin pikalatauksella. Puhelimeen odotetaan myös 50 megapikselin pääkameraa, stereokaiuttimia sekä tuoreinta Android 12 -käyttöjärjestelmää.

Honor Magic V -puhelin Yi Songin käytössä.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor