AndroidArvostelutLeEcoLeTVYleinen

Arvostelussa LeEco Le Pro 3 – Miten toimii maailman tehokkain Android-puhelin?

Kiinasta ponnistava LeEco ei varmasti sano monellekaan yhtään mitään, koska yhtiön laitteita ei Suomessa ole ollut juurikaan saatavilla. LeEcon on aloittanut puhelimiensa myymisen muun muassa Yhdysvalloissa, mutta edelleen yhtiön päämarkkinat löytyvät Kiinasta. Suomeen puhelimia toimittaa e-ville, joka toimitti myös minulle testiin uuden LeEco Le Pro 3 -älypuhelimen.

LeEco Le Pro 3 on tällä hetkellä monien mittauksien perusteella kiistatta tehokkain ja nopein Android-puhelin. Puhelimesta löytyy uusinta teknologiaa, joka takaa puhelimelle tehokkaimman puhelimen tittelin. Vaikka kyseessä on monelle täysin tuntematon valmistaja Kiinasta, ja se varmasti herättää epäilyksiä valmistajan tuotteita kohtaan, niin kuitenkin voin todeta, että LeEco Le Pro 3 on samalla viivalla esimerkiksi Huawein puhelimien kanssa. LeEco Le Pro 3:sta löytyy laadukas metallinen rakenne, paljon ominaisuuksia sekä suuri näyttö.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

LeEco tarjoaa puhelimia monessa hintaluokassa, mutta huippupuhelimien hinnat on kuitenkin saatu painettua noin 400 euroon. Nyt testissä käynyt LeEco Le Pro 3 maksaa e-villen kautta tilattuna 429,95 euroa, mutta valikoimasta löytyy myös muun muassa hyvillä ominaisuuksilla varusteltu LeEco Le 2 (219,95 €) sekä kaksoiskameralla varusteltu LeEco Cool (199,95 €).

Tässä arvostelussa tulen käymään LeEco Le Pro 3:n kattavasti läpi, kerron oman mielipiteeni puhelimesta sekä samalla katsotaan, miten maailman tehokkain Android-puhelin toimii peruskäytössä.

Tekniset tiedot
LeEco Le Pro 3
Mitat: 151x74x7.5mm
Paino: 175 g
Näyttö: 5.5 tuumaa IPS LCD (1080×1920)
Suoritin: neliytiminen Snapdragon 821 (Adreno 530)
Muisti: 4 gigatavua RAM-muistia 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa
Kamerat: 16 megapikselin pääkamera ja 8 megapikselin etukamera
Akku: 4070 mAh ( ei irrotettava)
Käyttöjärjestelmä: Android 6.0.1 Marshmallow (EUI 5.8)
Muuta: sormenjälkilukija

Laatutuntuma ja ulkoiset huomiot

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen ulkoisessa laatutuntumassa ei ole mielestäni mitään moitittavaa, sillä kaikki on suunniteltu loistavasti. Laite tuntuu jämäkältä, mutta hieman raskaalta. LeEco Le Pro 3 rakentuu yhdestä metallipalasta, joka antaa puhelimelle loistavan tuntuman. Laitteen näyttöä suojaamassa on Corning Gorilla Glass 3 2.5D -lasi, jonka reunat ovat siis hieman pyöristetyt. Tämän ansiosta näyttö sulautuu loistavasti puhelimen metalliseen runkoon, eikä saumakohdissa ole havaittavissa väljyyttä tai epätasaisuutta.

Ulkoisesti Le Pro 3:sta löytyy paljon samoja piirteitä, kuin monista muistakin kiinalaisista puhelimista, mielestäni hyvät esimerkit ovat muun muassa OnePlus 3T sekä Huawein uusi Mate 9 Pro, jotka päätyivät samanaikaisesti minulle LeEco Le Pro 3:n kanssa testiin. Kyse ei kuitenkaan ole suoranaisesta kopiosta, mutta valitettavasti samoja piirteitä on havaittavissa näissä kolmessa puhelimessa. LeEco Le Pro 3:lta puuttuu mielestäni omanlaisensa persoona, mutta tietysti jotkin puhelimesta löytyvät yksityiskohdat osoittavat, että kiinalaisella LeEcolla on kuitenkin ollut haluja tuoda puhelimeen myös omaa ilmettään. Tällaisia yksityiskohtia ovat muun muassa kotipainikkeen LeEco-logo, sormenjälkilukijan peilaava materiaali sekä näytön yläpuolelle jäävien komponenttien täydellinen symmetria.

Vaikka LeEco Le Pro 3:sta löytyy laadukas rakenne sekä hienoja yksityiskohtia, niin mukaan mahtuu myös hieman moitittavaa. Ensimmäiseksi voisin ottaa esille kameran, joka ulkonee hieman rungosta. Mielestäni on hämmästyttävää, että puhelimen kamera on ulkoneva, sillä laite ei kuitenkaan ole kovinkaan ohut. Paksuutta puhelimelta löytyy 7,5 millimetriä. Henkilökohtaisesti en yleisesti pidä siitä, että puhelimien kamerat tulevat ulos rungosta, mutta todellisuudessa siitä ei juurikaan ole haittaa. Toki kameran linssi saattaa naarmuuntua, mutta LeEco Le Pro 3:n kohdalla en huomannut tällaista ongelmaa. Toisena kritisoitavana seikkana voisin mainita kosketusnäyttöä kiertävät suuret mustat reunat. Mustat reunat ovat todella suuret, enkä ymmärrä miksi ne on pitänyt puhelimeen jättää. Toki jos katsotaan LeEco Le Pro 3:n hintaa, niin on totta, että joitakin kompromisseja on jouduttu tekemään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen etupuolta peittää 74 prosenttisesti näyttö, jonka yläpuolelta löytyy symmetrisesti aseteltuna kuulokkeen molemmille puolille läheisyydentunnistin sekä etukamera. Läheisyydentunnistimen vasemmalta puolelta löytyy myös pieni ilmoitusvalo. Näytön alapuolelta löytyy kapasitiiviset navigointipainikkeet, joista kotipainikkeena toimii LeEco-logo. Laitteen takaosassa on hieman muusta rungosta ylempänä oleva kamera, jonka oikealta puolelta löytyy kaksois-LED-salama. Kameran alapuolella on sormenjälkilukija ja vielä alempaa löytyy LeEcon logo. Puhelimen takaosasta löytyy myös monista muistakin puhelimista tutut muoviset viivat, jotka ovat tukemassa antennien toimivuutta.

LeEco Le Pro 3:n oikeaan kylkeen on sijoitettuna virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Vasemmasta kyljestä löytyy vain SIM-korttitelakka, johon on mahdollista asettaa kaksi SIM-korttia. Puhelimen yläreunasta löytyy yksi mikrofoni sekä infrapunatunnistin, joten Le Pro 3 toimii myös kaukosäätimenä. Alareunasta löytyy USB-C-tyypin latausliitin, jonka molemmilta puolilta löytyy kaiutinritilät, mutta kahta kaiutinta puhelimesta ei löydy, sillä ainoastaan näistä oikeanpuolisen ritilän alla on kaiutin.

Mielestäni LeEco Le Pro 3:n suurimpiin puutteisiin voidaan luetella kuulokeliittimen poissaolo. Henkilökohtaisesti pidän enemmän puhelimista, joista erillinen kuulokeliitin löytyy. Tämän ansiosta ei tarvitsisi joka kerta kantaa mukana erillistä adapteria kuulokkeita varten. LeEco Le Pro 3:n mukana toimitetaan adapteri, jolla voidaan normaalit kuulokkeet liittää puhelimen USB-C -tyypin liitäntää.

Näyttö

Vaikka kyseessä on noin 400 euroa maksava puhelin, niin LeEco ei ole tinkinyt yhtään näytön laadusta. LeEco Le Pro 3:n näyttö ei edusta tällä hetkellä markkinoiden terävintä kärkeä, mutta näyttö on kuitenkin mielestäni todella vakuuttava. Puhelimesta löytyvä näyttö on kooltaan 5.5 tuumaa ja se perustuu IPS LCD-teknologiaan. Näyttö on Full HD -tasoinen, joka tarkoittaa siis sitä, että LeEco ei ole lähtenyt kilpailemaan tarkkuuden kanssa.

Mielestäni näyttö on kerrassaan erinomainen, sillä siitä löytyy hyvät katselukulmat ja samalla näyttö toistaa värit loistavasti. Samanaikaisesti LeEco Le Pro 3:n kanssa testiini saapui myös OnePlus 3T, jonka näyttö perustuu Optic AMOLED-teknologiaan, mutta valitettavasti OnePlus ei tällä kertaa ole saanut värintoistoa kiitettävälle tasolle, jonka takia voin sanoa, että LeEco Le Pro 3:sta löytyy parempi näyttö, kuin OnePlus 3T:stä, ainakin värintoiston osalta. Toki OnePlus 3T:ssä tummat värit toistuvat ilman ongelmia AMOLED-näytön ansiosta, mutta LeEco Le Pro 3:n IPS LCD-näyttö toistaa muut värit paljon täyteläisemmin vakioasetuksilla.

LeEco Le Pro 3:n näyttöä on suojaamassa jo aikaisemmin mainitsemani Corning Gorilla Glass 3 -lasi. Kyseinen lasi on kuitenkin jo hieman vanhentunut, sillä sitä ei löydy enää monenkaan valmistajan lippulaivapuhelimista. LeEco kuitenkin käyttää puhelimessaan vanhentunutta lasia, jonka avulla Le Pro 3:n hintaakin on varmasti saatu painettua alemmaksi. Testijakson aikana en kuitenkaan huomannut, että puhelimen näyttöön olisi ilmestynyt naarmuja. LeEco toimittaa puhelimen myyntipakkauksessa myös muovisen suojakalvon, jonka puhelimen omistaja voi halutessaan näyttöön asettaa.

Kamerat

LeEco Le Pro 3:sta löytyy hyvät kamerat omassa hintaluokassaan, mutta pääkamerasta löytyy vielä jonkin verran paranneltavaa. Puhelimen pääkamerana toimii Sonyn valmistama IMX298 -sensori, joka on sama kuin esimerkiksi OnePlus 3:ssa. Etukamerana toimii 8 megapikselin sensori, joka tuottaa kohtuullisen hyviä kuvia.

Puhelimella otetut kuvat ovat hyviä, mutta ei kuitenkaan täydellisiä. Kuvista tulee useasti tärähtäneitä, sillä kamerasta ei löydy minkäänlaista vakautusta. Le Pro 3:lla otetut kuvat ovat tarkkoja, jos puhelinta onnistuu pitämään vakaasti paikoillansa. Puhelimella taltioitujen kuvien väritys on pitkälti luonnollinen, joka on Le Pro 3:n vahvuus verrattuna moniin samasta hintaluokasta löytyviin puhelimiin.

Videokuvausta laitteella on mahdollista ottaa 4K-tasoisena, jota voidaan pitää yllättävänä ominaisuutena tämän hintaluokan puhelimessa. LeEco Le Pro 3:n heikkoudet alkavat oikeastaan vasta hämärissä olosuhteissa, jolloin kuviin alkaa ilmestyä enemmän rakeisuutta sekä pehmeyttä. Sama ongelma vaivaa yleisesti monia noin 400 euroa maksavia puhelimia, joten Le Pro 3 ei ole yksin ongelmansa kanssa.

Puhelimesta löytyvän pääkameran vahvuuksiin voidaan luetella vielä kuvien nopea taltioiminen, mutta samaa ei voi sanoa, jos kuvia otetaan HDR-tilassa, jolloin kuvien tallentamiseen voi kulua jopa kaksi sekuntia.

LeEco Le Pro 3:sta löytyy mielestäni erikoinen ja varsin vaikeaksi tehty kamerasovellus. Sovelluksesta löytyy kaikki tärkeimmät ominaisuudet, mutta sen käyttö on hankalaa. Olisin itse kaivannut sovellukseen erillistä manuaalitilaa, josta olisi löytynyt kaikki säätömahdollisuudet yhdestä paikasta, mutta tällaista puhelimesta ei löydy.  Alla vielä muutamia kuvia, jotka on otettu LeEco Le Pro 3:n pääkameralla.

Akku

Puhelimen ehdottomiin vahvuuksiin lukeutuu akunkesto, joka on kerrassaan loistava. LeEco Le Pro 3 pitää sisällänsä suuren 4070 milliampeeritunnin akun, josta riittää puhtia jopa pariksi päiväksi. Puhelimesta löytyvä suuri akku oli positiivinen yllätys, mutta yllätyksen eivät jääneet siihen, sillä Le Pro 3 tukee myös Qualcommin QuickCharge 4.0 -teknologiaa, jonka ansiosta puhelin latautuu täyteen alle kahdessa tunnissa.

Testijakson aikana puhelimesta ei loppunut akku kesken päivän, mutta hieman raskaammalla käytöllä akku on kuitenkin mahdollista saada tyhjäksi ennen iltaa, jos laitteen on yöllä ladannut täyteen. Henkilökohtaisesti olisin toivonut puhelimeen vielä langatonta latausta, mutta toisaalta sen puuttuminen on ymmärrettävissä, jos katsotaan puhelimen hintaa.

Tekniikka ja sormenjälkilukija

LeEco Le Pro 3:n vahvuudet löytyvät erityisesti laitteen tekniikasta, koska siinä hyrrää tämän hetken tehokkain Snapdragon -järjestelmäpiiri. Puhelimesta löytyy neliytiminen Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri, joka koostuu kahdesta 2.35 GHz:n taajuudella toimivasta Kryo -ytimestä sekä kahdesta 2.2 GHz:n taajuudella hyrräävästä samaisesta Kryo -ytimestä. Järjestelmäpiirin tukena on 4 gigatavua RAM-muistia ja puhelimesta löytyy myös Adreno 530 -grafiikkasuoritin.

Teknisesti LeEco Le Pro 3 kuulostaa tehokkaalta ja sitä se todellisuudessa onkin. Puhelin on ensimmäisiä Snapdragon 821 -puhelimia ja samalla myös monien mittauksien perusteella myös kaikista nopein ja tehokkain Android-puhelin. Ajoimme LeEco Le Pro 3:ssa AnTuTu -testiohjelman läpi ja se sai huimat 162 818 pistettä, joka en enemmän, kuin missään muussa testaamissamme Android-puhelimissa. Myöskin AnTuTu kertoo, että kyseessä on kaikista tehokkain Android-puhelin sekä samalla kolmanneksi tehokkain kaikista markkinoilla tällä hetkellä olevista puhelimista, edellään vain iPhone 7 Plus ja iPhone 7. Näin ollen Le Pro 3 jättää AnTuTun testeissä taakseen jopa Xiaomi Mi5S Plussan, Huawei Mate 9:n, OnePlus 3T:n ja flopiksi muodostuneen Galaxy Note 7:n.

Testiimme saapuneesta LeEco Le Pro 3 -mallista löytyi 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa, mutta saatavilla on myös versio, jossa on 64 gigatavua tallennustilaa sekä 6 gigatavua RAM-muistia. Puhelimesta löytyy myös kaksi SIM-korttipaikkaa, mutta muistikorttia laitteeseen ei voi asettaa.

LeEco Le Pro 3:sta löytyy myös sormenjälkilukija, joka yleistyi jo puhelimissa viime vuonna ja tänä vuonna ominaisuus on löytynyt jo lähes kaikista markkinoille saapuneista puhelimista. Le Pro 3:n sormenjälkilukija sijaitsee puhelimen takaosassa kameran alapuolella. Mielestäni takakuoressa sijainti on kaikista otollisin, sillä normaalisti etusormi lepää juuri sormenjälkilukijan anturin kohdalla. Itse en ole kovinkaan vakuuttunut LeEco Le Pro 3:n sormenjälkilukijan nopeudesta, mutta se tunnistaa kuitenkin kaikki kosketuksen, joten lukija on siinä mielessä todella loistava. Valitettavasti sormenjälkilukija ei ole nopea, sillä näytön aukeamiseen saattaa kulua jopa sekunnin verran. Esimerkiksi Huawein puhelimissa näyttö aukeaa välittömästi, eikä LeEco pääse omalla sormenjälkilukijallaan kovinkaan lähelle Huawein käyttökokemusta.

Kiinalainen LeEco ei ole keksinyt sormenjälkilukijalle juurikaan muuta käyttöä kuin sen, mihin ominaisuus on luotukin, eli lukituksen avaamiseen. Testijakson aikana huomasin ainoastaan, että sormenjälkilukijaa hyödynnetään kamerassa. Kamerassa sormenjälkilukijalla voidaan ottaa kuva, jos sormella koskettaa lukijaa. Olisin toivonut LeEcon keksineen lukijalle muitakin hyödyllisiä ominaisuuksia Huawein tapaan.

Käyttöjärjestelmä

Puhelimen mielenkiintoisimpiin aiheisiin lukeutuu käyttöjärjestelmä. LeEco Le Pro 3 perustuu Googlen Android 6.0.1 -käyttöjärjestelmäversioon, jonka tietoturvakorjauksen taso on 1. elokuuta 2016. Koska kyseessä on kiinalainen valmistaja, niin on turha kuvitella, että puhelimesta löytyisi tavallista Android-kokemusta vastaava käyttöliittymä. LeEco on kehittänyt Androidin päälle oman EUI-käyttöliittymän, jonka versionumero Le Pro 3:n testilaitteessa oli 5.8.017S.

EUI on mielestäni kaukana täydellisyydestä, sillä se ei sovellu mielestäni millään asteikolla Euroopan markkinoille. Perusilme käyttöliittymässä on hyvin samankaltainen, kuin Huawein EMUI 4.1 -versiossa, jossa kaikki sovellukset löytyvät suoraan kotinäkymästä, sillä erillistä sovellusvalikkoa ei ole. Asetukset ovat samanlaiset kuin muissakin kiinalaisissa puhelimissa. Käyttöliittymä tarvitsee myös paljon opiskelua, sillä esimerkiksi siitä löytyvästä ilmoituskeskuksessa ei ole mitään pikavalintoja. Erilliset pikavalinnat löytyvät avoinna olevien sovellusten näkymästä, josta on mahdollista säätää musiikkia, näytön kirkkautta sekä käyttää pikavalintoja. Ratkaisu on mielestäni hyvin erikoinen ja siihen totuttelu vie oman aikansa.

Tärkeintä mielestäni kuitenkin on, että LeEcon EUI toimii puhelimessa ilman ongelmia ja hidasteluja. Testijakson aikana en huomannut mitään ongelmia käyttöliittymän kanssa. Siinä missä kiinalaisen Xiaomin MIUI -käyttöliittymästä ei löytynyt suomen kieltä, niin EUI:sta se löytyy, ainakin osittain. Valitettavasti käännös ei kuitenkaan ole täydellinen ja monet asetukset ja sovellukset ovat edelleen englanniksi.

e-ville toimittaa LeEco Le Pro 3:n EUI-versiolla, josta löytyy Googlen palvelut. Tämän takia puhelimesta ei löydy tukea OTA-päivityksille, joka tarkoittaa siis sitä, että Le Pro 3 ei saa päivityksiä suoraan puhelimeen, vaan ne pitää itse etsiä netistä ja asentaa laitteeseen manuaalisesti.

Myyntipakkaus

Puhelin toimitetaan tyylikkäässä ulkoisesti mustassa pahvisessa laatikossa, jonka päältä löytyy hopeinen LeEco-logo. Myyntipakkauksen takaosasta löytyy puhelimen tekniset tiedot kiinaksi kirjoitettuna. Myyntipakkauksesta tulee ensimmäisenä esille itse puhelin, joka on kääritty silikoniseen suojakuoreen. Pakkauksesta löytyy myös muovinen suojakalvo, Kiinan markkinoille suunnattu laturi sekä USB-C -tyypin latausjohto. Myyntipakkauksesta löytyy myös kiinaksi kirjoitettu pikaopas sekä SIM-korttiluukun avain. Puhelimen mukana toimitetaan myös pieni valkoinen adapteri, jolla saadaan liitettyä normaalit langalliset kuulokkeet puhelimen USB-C -tyypin liitäntään.

LeEco Le Pro 3:n mukana toimitetaan siis yllättävän paljon tavaraa. Yleensä puhelimien mukana tulee vain laturi johtoineen sekä käyttöohjeet, mutta nyt kiinalainen LeEco on laittanut pakkaukseen mukaan myös suojakalvon sekä suojakuoren, joten myyntipakkauksen sisältö on yllättävän laaja.

Yhteenveto

LeEco Le Pro 3:sta löytyy selkeitä vahvuuksia sekä heikkouksia, mutta noin 400 eurolla puhelin on ainakin hinta-laatusuhteeltaan erinomainen. Suurin kilpailija tässä hintaluokassa on varmasti OnePlus 3T, joka on teknisesti hyvin identtinen. LeEcon vahvuuksiin lukeutuu erinomainen laatutuntuma, huippuluokan näyttö sekä loistava akunkesto. Puhelimen suurimmat heikkoudet löytyvät enimmäkseen käyttöliittymästä sekä sovelluksista esimerkiksi vakio kamerasovellus on huono.

Testijakson aikana kuitenkin mietin monesti, että voisiko LeEco Le Pro 3 toimia päivittäisessä käytössäni käyttöliittymän ja muiden aikaisemmin arvostelussa mainitsemieni heikkouksien takia. Monet ongelmat on kuitenkin korjattavissa muun muassa asentamalla epävirallisen käyttöjärjestelmän. Tämä vaatii kuitenkin jo jonkin verran taitoa, joten kyseistä vaihtoehtoa en suosittele muuta kuin ihmisille, jotka tietävät mitä tekevät. Tulin kuitenkin testijakson aikana siihen päätökseen, että puhelin voisi hyvin toimia jopa minullakin päivittäisessä käytössä, sillä Le Pro 3:n ongelmat voin antaa anteeksi uskomattoman alhaisen hintansa valossa.

Suomeen puhelimia toimittaa e-ville -verkkokauppa ja myös heiltä ystävällisesti testilaitteen sain käsiini. Voit käydä tutustumassa puhelimeen e-villen verkkokaupassa ja jopa tilata puhelimen. Voin kuvitella, että LeEco Le Pro 3 on loistava vaihtoehto hieman kehittyneimmille käyttäjille, jotka haluavat päästä asentamaan erilaisia käyttöjärjestelmiä puhelimiinsa. LeEco Le Pro 3:lle on saatavilla asennettavaksi muun muassa Xiaomin MIUI 8 -käyttöjärjestelmä sekä Cyanogenmod 13 -käyttöjärjestelmä.

LeEco Le Pro 3

8

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

10 Kommenttia

  1. Mukavan kokoisen akun ovat saaneet mahdutettua laitteeseen, mutta kuulokeliitännän pois jättäminen apple-tyylisesti on silkkaa tyhmyyttä.

  2. Jos nuo artikkelissa mainitut benchmark tulokset pitää paikkaansa niin ainakin OP3T:llä tulee antutussa paremmat tulokset. Ja on Antutun listojen perusteella tehokkain Android puhelin

    1. Arvostelun kirjoitushetkellä LeEco Le Pro 3 oli tehokkain Android-puhelin. Tarkistin silloin myös OnePlus 3T:n AnTuTun tulokset ja lukemaksi tuli vain 153 754. Toki tilanne on voinut muuttua päivityksien myötä.

  3. Tämä oli mielenkiintoinen juttu. Kuvatkin ovat onnistuneita; koen saavani niistä aika hyvän käsityksen siitä, miltä puhelin näyttää luonnossa (paljon näkee eri sivustojen jutuissa kuvia, joissa tämä ei toteudu).

  4. LeEcon foorumilla ainakin sanoivat, että eivät suosittele ostamista kolmansilta osapuolilta (jotka ronkkivat puhelimen default ROM version johonkin muuhun, ja näin estävät päivitysmahdollisuuden), sanoivatkin että varmasti pian saavat eurooppaan varaston/myynnin, josta tulee heidän puhelimet tuoreena paketista, ilman ronkkimista. Mutta joo saa nähdä että milloin.

    Nyt ainakin kelpaa OP3T 128GB mallilla leikkiä ja Nougatilla pelleillä.

  5. Onneksi Elisa ja OnePlussan yhteistyö on niin hyvää, että Elisa ei mitään ronkkimisia tee vaan tuotteen saa avata muoveista tuoreena.

  6. Toimiiko tässä Suomalaisten pankkien appsit? Esim Nordeasta sellaisia kokemuksia ettei monesti toimi kiinalaisilla luureilla. Väittää rootatuiksi vaikkei edes ole….

    1. Puhelimen testaamisesta on jo sen verran aikaa, etten varmuudella voi sanoa. Taisin käyttää vain Pivoa testijakson aikana ja muistaakseni toimi ilman ongelmia.

  7. Ebay & Aliexpress myy 200 eurolla. E ville tilaa tuolta ja myy törkeällä hinnalla. Välikäsi kannattaa jättää välistä.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android