LGMWC 2019Yleinen

5G-yhteyksillä varusteltu LG V50 ThinQ esillä vuotokuvassa

MWC 2019 -messujen alkuun on enää viikko ja samalla lukuisien puhelinvalmistajien odotetaan julkaisevan tuoreimmat älypuhelimensa. Sunnuntaina 24. helmikuuta odotetaan uusia puhelimia muun muassa Xiaomilta, Huaweilta, LG:ltä sekä HMD Globalilta. Useat julkaistavat puhelimet ovat jo vuotaneet ja tällä kertaa kuvavuodossa on ensimmäistä kertaa huhuttu LG V50 ThinQ -älypuhelin.

Evan Blass on julkaissut ainutlaatuisen kuvan tulevasta LG V50 ThinQ -älypuhelimesta Twitter-tilillänsä. Kuvasta nähdään, että puhelin on suunniteltu operaattori Sprintin valikoimaan. Vuotokuva paljastaa myös laitteen takaosassa olevan kolmoiskameran, salaman ja sormenjälkilukijan. Takaosassa on myös 5G-logo, joka kertoo puhelimen olevan 5G-yhteensopiva. Laitteen etuosassa on nähtävissä lovinäyttö, jossa on mahdollisesti kaksi etukameraa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi LG V50 ThinQ -puhelimesta tiedetään yllättävän vähän, vaikka julkaisuun on enää viikko aikaa. Puhelimeen odotetaan huhuissa 6 tuuman kosketusnäyttöä ja tehoista uskotaan vastaavan Qualcommin Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri. Puhelimessa on mahdollisesti myös 4000 milliampeeritunnin akku.

Aikaisemmin annettujen tietojen mukaan LG:n ensimmäisen 5G-puhelimen myynnin pitäisi alkaa niin Koreassa, Yhdysvalloissa kuin Euroopassakin. Huhujen mukaan laitteen hinnoittelu tulee asettumaan jopa 1340 dollariin. LG V50 ThinQ nähdään mahdollisesti LG:n julkaisutilaisuudessa 24. helmikuuta.

Lähde: Evan Blass (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:LG