SamsungYleinen

Android Go -käyttöjärjestelmään perustuva Samsung Galaxy A2 Core uusissa vuotokuvissa

Samsung Galaxy A2 Core / Kuva: Evan Blass

Samsungin odotetaan julkaisevan lähiaikoina järjestyksessään yhtiön toisen Android Go -käyttöjärjestelmään perustuvan älypuhelimen. Tulevan puhelimen tiedetään olevan nimeltään Galaxy A2 Core ja nyt laite on nähty myös vuotokuvissa.

Tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut Twitterissä kuvan, jossa Galaxy A2 Core on esillä kahdessa värissä, jotka ovat sininen ja harmaa. Kuvassa on nähtävillä myös laitteen taka- ja etupuoli. Etuosassa on nähtävissä varsin perinteinen 16:9-kuvasuhteen kosketusnäyttö, kun taasen takaosassa on vain yksi kamera, jonka tukena on salama. Kuvan perusteella Galaxy A2 Core on rakennettu kokonaan muovirungon varaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Blass kertoo laitteen mallikoodin olevan myös SM-A260, joka on aikaisemmin nähty myös Geekbenchin tietokannassa. Tietojen mukaan Galaxy A2 Core tulee saamaan Exynos 7870 -järjestelmäpiirin, jonka tukena on 1 gigatavu RAM-muistia. Todennäköisesti Samsung luottaa puhelimessa vielä Android 8.1 Oreo (Go Edition) -käyttöjärjestelmään, eikä tuoreempaan Android 9.0 Pie -versioon.

Kuvassa Galaxy A2 Coren näytöllä on päivämäärä 22. maaliskuuta, joka voi myös vahvasti viitata puhelimen julkaisupäivään.

Lähde: Evan Blass (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung