POCOXiaomiYleinen

Pocophone F1 voi saada pian rinnalleen edullisemman Lite-version

Poco F1 Lite Geekbenchin tietokannassa.

Xiaomi julkaisi viime vuoden elokuussa ensimmäisen Pocophone F1 -älypuhelimen, joka kantaa Intiassa myös nimeä POCO F1. Poco on Xiaomin tytärbrändi, joka tarjoaa kilpailukykyisiä älypuhelimia edullisella hinnalla. Esimerkiksi brändin ensimmäinen puhelin oli varusteltu Snapdragon 845 -huippupiirillä, mutta oli heti tuoreeltaan Suomessakin myynnissä alle 400 eurolla.

Tällä kertaa pinnalle on noussut Poco F1 Lite, eli Intian ulkopuolisilla markkinoilla Pocophone F1 Lite -puhelin, joka on paljastunut suorituskykytesti Geekbenchin tietokannasta. Paljastuneiden tietojen mukaan Poco F1 Lite tulisi saamaan Qualcommin Snapdragon 660 -järjestelmäpiirin, jonka kaverina on 4 gigatavua RAM-muistia. Lisäksi laitteessa odotetaan olevan luonnollisesti Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi Poco F1 Lite -puhelimesta ei tiedetä paljoa, sillä Geekbench ei paljasta testatuista laitteista paljoakaan. Jos Poco F1 Lite -puhelin on todellisuudessa olemassa, niin siitä tullaan suurella todennäköisyydellä kuulemaan lähiaikoina lisää.

On myös hyvä ottaa Geekbenchin tiedoista löytyvät Poco F1 Lite -tiedot pienellä varauksella, sillä Xiaomi ei ole toistaiseksi vahvistanut aikovansa laajentaa Poco-brändin mallistoa teknisesti keskihintaluokkaan. Pocolta odotetaan tänä vuonna kuitenkin Pocophone F2 -älypuhelinta, jossa olisi Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri.

Lähde: Geekbench (Xiaomi Poco F1 Lite)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:POCO