AppleYleinen

Apple esitteli uudet vihreät väriversiot iPhone 13- ja iPhone 13 Pro -puhelimista

Apple on julkaissut tänään uuden väriversion, tai oikeastaan kaksi uutta väriversiota iPhone 13 -mallistoon. Uusi vihreä värivaihtoehto tulee saataville iPhone 13- ja iPhone 13 mini -puhelimille, mutta iPhone 13 Pro- ja iPhone 13 Pro Max saavat myös vihreän Alpine Green -väriversion. Uusien väriversioiden ohella Apple ei tarjoile laitteille mitään muuta merkittävää uutta.

iPhone 13 -puhelimet ovat aikaisemmin olleet saatavilla väreissä valkoinen, harmaa, punainen, sininen sekä pinkki. Uusi vihreä väriversio tarjoaa virkistävän uuden värin, jos sellaisen haluaa. Aikaisemmin iPhone 13 Pro -puhelimet ovat olleet tarjolla väreissä hopea, grafiitti, kulta ja sininen. Uusi Alpine Green -väriversio laajentaa valikoimaa yhdellä uudella sävyllä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

iPhone 13 Pro

Teknisesti mitään muutoksia iPhone 13 -puhelimiin ei ole tehty, vaan kaikki tekniset ominaisuudet ovat pysyneet ennallaan. iPhone 13 -malliston puhelimissa on tuttuun tapaan aikaisempaan paremmat kamerat, suuremmat akut sekä pienemmät näyttölovet. Kaikki iPhone 13 -puhelimet tarjoavat tehokkaan A15 Bionic -järjestelmäpiirin sekä Pro-versioiden näytössä on tuki adaptiiviselle 120 hertsin virkistystaajuudelle. Uudet värit toimitetaan tuoreeltaan iOS 15.4 -versiolla. Tarkemmin puhelimiin voi tutustua SuomiMobiilin arvosteluista alapuolelta.

iPhone 13

Apple on kertonut, että uudet vihreät väriversiot tulevat ennakkomyyntiin perjantaina 11. maaliskuuta. Toimitukset käynnistyvät viikkoa myöhemmin, eli 18. maaliskuuta. Hinnat ovat pysyneet samana kuin aikaisemmin. iPhone 13 mini -puhelimen hinnat alkavat 829 eurosta, iPhone 13:n hinnat 929 eurosta, iPhone 13 Pron hinnat 1179 eurosta sekä iPhone 13 Pro Maxin hinnat 1279 eurosta.

Apple iPhone 13 -puhelimien värit.

Apple iPhone 13 Pro -puhelimien värit.

Lähde: Apple

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple