AppleYleinen

Applelta tulossa keskellä yötä 31. lokakuuta jotain ”pelottavan nopeaa” – Vahvistus huhutulle julkaisulle

Apple on tänään vahvistanut järjestävänsä uusien tuotteiden lanseeraustilaisuuden ensi viikolla. Kyseessä on 30. lokakuuta Yhdysvalloissa järjestettävä tilaisuus, mutta Suomessa päivä on ehtinyt vaihtua jo 31. lokakuuta puolelle. Suomen aikaa tilaisuus on siis tiistaina kello 2.00 yöllä.

Uusien tuotteiden lanseeraus kantaa tällä kertaa iskulausetta ”Pelottavan nopea”, joten odotettavasti luvassa on päivityksiä ainakin suorituskykyyn. Tilaisuus viittaisi koskevan uusien Mac-laitteiden lanseerausta, josta on huhuttu aikaisemminkin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin kuultu raportti kertoi Applen aikovan päivittää 24-tuumaisen iMacin uusimmilla prosessoreilla ja samalla voidaan nähdä myös päivitys MacBook Pro -mallistoon. Apple saattaa olla valmis esittelemään M3-prosessorin ja tuomaan sen 14- ja 16-tuumaisiin MacBook Pro -tietokoneisiin.

Uusia iPad-tabletteja ei tietojen mukaan nähdä ainakaan tänä vuonna. Applen kerrotaan työskentelevän useiden mallien parissa, sillä tulossa olisi M2-päivitys iPad Airille, uusi iPad mini A15 Bionic -piirillä sekä tekninen päivitys perustason iPadiin. Todennäköisesti nämä päivitykset tullaan näkemään vasta maaliskuussa 2024, eli lähes puolen vuoden päästä.

Lähde: Apple

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple