ASUSYleinen

ASUS julkisti ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition -erikoispuhelimen – Suomessa myyntiin 1349 euron hinnalla

Asus on julkistanut yhdessä Blizzard Entertainmentin kanssa uuden ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition -erikoispuhelimen. Kyseessä on kustomoitu erikoisversio ROG Phone 6 -puhelimesta, jossa on ainutlaatuisia Diablo-teemaisia yksityiskohtia.

Diablo-teemaisen muotoilun ja teemaan sopivien lisävarusteiden ansiosta kyseessä on ainutlaatuinen puhelin, joka on suunnattu Diablo-universumin faneille. Puhelimessa on erityinen liekkityylittely, joka muuttaa punaisten liekkien luminanssia katselukulman muuttuessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mukautettu Aura RGB -valaistu logo on ääriviivakuva mobiilipelin nimestä, ja Diablo Immortal -teema jatkuu mukautetussa käyttöliittymässä eksklusiivisten live-taustakuvien, ikonityylien, animaatioiden, äänitehosteiden ja muiden ansiosta.

ROG Phone 6 -puhelimen mukana toimitetaan myös teemaan sopivia lisätarvikkeita, joita ovat Shield Blessing Aero Case ja Sanctuaryn kartta, joissa molemmissa on piilotettuja merkkejä näkymättömällä musteella, jotka voidaan paljastaa Fahir’s Light -soihdulla. Mukana on myös yksilöllisesti muotoiltu Immortality-SIM-korttiluukun avaustyökalu, joka on muotoiltu pelin logon mukaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisesti erikoisversio on identtinen nykyisen ROG Phone 6 -puhelimen kanssa. Tarjolla on ensiluokkainen suorituskyky, josta vastaa tehokas Snapdragon 8 + Gen 1 -järjestelmäpiiri. Puhelimessa on myös 16 gigatavua LPDDR5-RAM-muistia sekä 512 gigatavua UFS 3.1 -tallennustilaa.

Puhelin tarjoaa lisäksi 6,78 tuuman AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on 165 hertsin virkistystaajuus. Puhelimeen on saatu 64 megapikselin kolmoiskamera, 6000 milliampeeritunnin akku, 65 watin pikalataus sekä stereokaiuttimet. Lisätietoja puhelimen tekniikasta voi lukea aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomessa uusi Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition tulee myyntiin Asuksen omaan verkkokauppaan sekä Proshopin valikoimiin. Puhelin on heti saatavilla 1349 euron suositushinnalla.

Aikaisemmin Asus on esitellyt myös ROG Phone 6- ja 6D -puhelimista Batman-erikoisversion.

Lähde: Asuksen tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS