DNAHMDNokiaYleinen

DNA: Nokia 8.1:n ja Nokia 5.1 Plussan ennakkomyynti alkaa Suomessa 7. tammikuuta

HMD Global kertoi joulukuun alussa tuovansa Suomessa myyntiin tammikuussa kaksi uutta Nokia-puhelinta. Toinen on hiljattain julkaistu Nokia 8.1 ja toinen on jo syksyllä maailmalla julkaistu Nokia 5.1 Plus. Toistaiseksi HMD Global ei ole vahvistanut puhelimien hinnoittelu tai tarkempaa saatavuutta.

Operaattori DNA on kuitenkin listannut Nokia 5.1 Plussan sekä Nokia 8.1:n omassa verkkokaupassaan. DNA kertoo sivuillaan, että molempien puhelimien ennakkomyynti olisi alkamassa 7. tammikuuta kello 9.00. Ennakkomyynnin alkaminen tammikuun alussa viittaa siihen, että puhelimet tulisivat kauppojen hyllyille Suomessa vasta tammikuun lopussa tai helmikuun alussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

DNA:n mukaan saataville olisi tulossa Nokia 8.1 -puhelimesta värivaihtoehdot sininen sekä teräs. Nokia 5.1 Plussasta olisi tulossa tarjolle väriversiot musta ja sininen. DNA:n sivut eivät toistaiseksi paljasta kummankaan puhelimen hinnoittelua. Euroopassa Nokia 5.1 Plussan hinnaksi on ilmoitettu 249 euroa ja Nokia 8.1:n hinnaksi 399 euroa. Suomessa hinnat saattavat olla hieman poikkeavat.

Lähde: Nokia 8.1 -tuotesivu (DNA), Nokia 5.1 Plus -tuotesivu (DNA)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:DNA