HintavinkkiHMDNokiaYleinen

Hintavinkki: Nokia 6.1 vain 169 euroa ja Nokia 1 lähes puoleen hintaan

Gigantti on laittanut joulun jälkeisiin alennusmyynteihin kolme kuluvan vuoden aikana julkaistua Nokia-älypuhelinta . Esimerkiksi Nokia 1 -puhelimen voi saada nyt lähes puoleen hintaan. Lisäksi alennetut hinnat löytyvät Nokia 3.1- sekä Nokia 6.1 -puhelimilta.

Nokia 1 -puhelimen normaalihinta Suomessa on 99 euroa, mutta nyt Gigantista puhelin on mahdollista saada itselleen 55 euron hintaan. Puhelimessa on 4,5 tuuman HD-näyttö, 5 megapikselin kamera sekä Android 8 Oreo -käyttöjärjestelmän kevyempi Android Go -versio. Puhelin on myös IP52-sertifikaatin mukaistesti roiskevedenkestävä. SuomiMobiilin arvion Nokia 1 -puhelimesta voit lukea tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toinen erinomainen tarjouksessa oleva puhelin on Nokia 3.1. Kyseessä on kesällä julkaistu 5,2 tuuman HD+ -näytöllä varusteltu puhelin. Nokia 3.1 tarjoaa kompaktin koon sekä kohtuulliset ominaisuudet. Pääkamerana toimii 13 megapikselin kamera ja edestä löytyy 8 megapikselin kamera. Nokia 3.1:n normaalihinta on 129 euroa ja nyt puhelin on mahdollista ostaa 95 euron hintaan. SuomiMobiilin arvion Nokia 3.1 -puhelimesta voit lukea tämän linkin takaa.

Jos edullisemmat Nokia-puhelimet eivät houkuttele, niin yksi hyvä vaihtoehto on myös Nokia 6.1. Kyseessä on alkuvuodesta 2018 julkaistu keskihintaluokan puhelin, jonka hinta on tippunut alkuperäisestä 299 eurosta muutaman kuukauden sisällä huomattavasti ja nyt normaalihinta on 199 euroa. Gigantista Nokia 6.1 on saatavilla nyt kuitenkin houkuttelevaan 169 euron hintaan. SuomiMobiilin arvion Nokia 6.1 -puhelimesta voit lukea tämän linkin takaa.

Gigantin tarjoushinnat ovat voimassa sunnuntaihin 30. joulukuuta asti.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Hintavinkki