AndroidHonorYleinen

Edullinen Honor 8C julkaistiin – Snapdragon 632 sekä 6,26 tuuman lovinäyttö

Honor on julkaissut kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden Honor 8C -nimeä kantavan älypuhelimen. Puhelin asettuu teknisien ominaisuuksiensa osalta alempaan hintaluokkaan, mutta toistaiseksi Honor ei ole paljastanut uutuuspuhelimensa tarkkaa hinnoittelua. Honor 8C:n erikoisuutena on suuri akku sekä uusi järjestelmäpiiri.

Honor on valmistanut puhelimen yhdestä muovipalasta ja laitteen etupuolta peittää suuri 6,26 tuuman lovella varusteltu näyttö. Tarkkuutta näytöllä on HD+-tasoa, eli 1520 x 720 pikseliä. Tehoista puhelimessa vastaa Qualcommin Snapdragon 632 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa Honor 8C tarjoaa 32 gigatavua tai 64 gigatavua mallista riippuen. Puhelimesta löytyy lisäksi paikka microSD-muistikortille, joka voi olla korkeintaan 256 gigatavua. Honor 8C:n yksi valttikorteista on suuri 4000 milliampeeritunnin akku.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroina Honor 8C:ssä toimii 13 + 2 megapikselin kaksoispääkamera sekä 8 megapikselin etukamera. Kaksoiskamerassa 13 megapikselin sensorissa on f/1.8-aukko ja kyseessä on päätarkoitukseen hyödynnettävä RGB-kamera. Toinen 2 megapikselin kamera on mustavalkoinen ja siinä on f/2.4-aukko. Muita uuden Honor 8C -puhelimen huomioitavia ominaisuuksia ovat Android 8.1 käyttöjärjestelmään perustuva EMUI 8.2 -käyttöliittymä, sormenjälkilukija, micro-USB-liitin sekä 3,5 mm kuulokeliitin. Honor on tehnyt uutuudesta myös IP5X-serfikaatin mukaisesti pölytiiviin ja puhelimessa on myös tuttu etukameraan pohjautuva kasvojentunnistus.

Kiinassa Honor 8C saapuu myyntiin 15. lokakuuta ja virallinen hinnoittelu ilmoitetaan myöhemmin tällä viikolla. Puhelin tukee saataville väreissä musta, kultainen, sininen sekä violetti. Toistaiseksi ei ole tiedossa onko Honor aikeissa julkaista puhelinta myös Kiinan ulkopuolisilla markkina-alueilla.

Honor 8C:n tekniset tiedot:

  • Näyttö: 6,26 tuumaa, 1520 x 720, 19:9-kuvasuhde
  • Suoritin: Snapdragon 632
  • RAM-muisti: 4 gigatavua
  • Tallennustila: 32 tai 64 gigatavua, muistikorttipaikka (max 256  Gt)
  • Akku: 4000 mAh
  • Kamerat: 13 (RGB / F/1.8-aukko) + 2 MP (mustavalko / F/2.4-aukko) kaksoispääkamera ja 8 MP etukamera
  • Käyttöjärjestelmä: Android 8.1 Oreo (EMUI 8.2)
  • Värit: sininen, musta, kultainen, violetti
  • Muuta: micro-USB, sormenjälkilukija, 3,5mm kuulokeliitin, IP5X-sertifioitu, kasvojentunnistus

Lähde: Honor.cn (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android