AndroidOnePlusYleinen

OnePlus 6T julkaistaan 30. lokakuuta New Yorkissa

OnePlussan uuden 6T -puhelimen virallisen julkaisupäivä on 30. lokakuuta 2018. Puhelin julkaistaan “Unlock The Speed” -tilaisuudessa  Manhattanilla New Yorkissa. Lanseeraustilaisuudesta odotetaan OnePlusin historian suurinta fanitapaamista. Myyntiin tulee 1300 lippua.

OnePlusilla on käsillään sen kaikkien aikojen menestyksekkäin vuosi, johon on vaikuttanut etenkin erinomaisen vastaanoton saanut OnePlus 6. Nyt yhtiö kutsuu fanit “Unlock The Speed” -lanseeraustilaisuuteen New Yorkiin 30. lokakuuta. Keynote alkaa klo 17.00 Suomen aikaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tilaisuuden keskiössä on ympäri maailmaa levittynyt OnePlus-yhteisö, joka rakentaa OnePlusin tulevaisuuden suuntaa. OnePlus haluaa juhlistaa OnePlus 6T:tä yhdessä fanien kanssa yhtiön isoimmassa fanitapahtumassa.

Unlock The Speed -tilaisuuden 1300 lippua tulevat myyntiin tänään. Tilaisuuteen osallistuvat pääsevät ensimmäisten joukossa kokemaan OnePlus 6T -puhelimen nopeuden ja osallistumaan erilaisiin interaktiivisiin elämyksiin ja ainutlaatuisiin demoihin, jotka esittelevät uuden puhelimen ainutlaatuista suunnittelua ja teknologiaa.

Kaikki ovat tervetulleita, mutta lippuja on saatavilla rajoitettu määrä. Ennakkolipuilla OnePlus haluaa varmistaa, että mahdollisimman monella on mahdollisuus osallistua. Osallistujat saavat mukaansa 60 euron arvoisen tuotelahjan.

Liput New Yorkin tilaisuuteen:

OnePlusin fanit kaikkialla maailmassa voivat seurata tilaisuutta myös striimin välityksellä. Odotettua lanseerausta voi seurata rekisteröitymällä osoitteessa www.oneplus.com/6T/launch.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Lähde: OnePlussan lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android