ViikkokysymysYleinen

Viikkokysymyksen tulokset: OnePlus 7 kiinnostaa selvästi enemmän kuin Honor 20

Huhuttu OnePlus 7 -puhelin.

Tämän kertaisessa viikkokysymyksessä kysyttiin kumpi toukokuussa julkaistavista puhelimista kiinnostaa enemmän, Honor 20 vai OnePlus 7. Äänestysaikaa oli tällä kertaa lauantaiaamusta sunnuntai-iltaan. Vaikka äänestysaikaa oli tällä kertaa normaalia vähemmän, niin ääniä kerättiin silti mukavat 130 kappaletta.

Äänistä 96 kappaletta, eli 73,8 prosenttia meni vaihtoehdolle ”OnePlus 7 / Pro”, kun taasen ”Honor 20 / Pro” sai ainoastaan 34 ääntä, joka on 26,2 prosenttia kaikista äänistä. Viikkokysymyksen tulos on siis tällä kertaa erittäin selvä, eikä ole epäselvyyttä kumpi tulevista huippupuhelimista kiinnostaa SuomiMobiilin lukijoita enemmän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlusilta sekä Honorilta odotetaan vähintään kahta uutta huippupuhelinta, jotka ovat huhujen mukaan Honor 20 ja Honor 20 Pro sekä vastaavasti OnePlus 7 ja OnePlus 7 Pro. Honor on jo aikaisemmin kertonut julkaisevansa Honor 20 -malliston puhelimet 21. toukokuuta 2019, kun taasen OnePlus on ilmoittanut vahvistavansa OnePlus 7 -puhelimien julkaisuajankohdan ensi viikolla 23. huhtikuuta. Huhujen mukaan OnePlus 7- ja OnePlus 7 Pro saatettaisiin nähdä virallisesti 14. toukokuuta.

Alapuolella on vielä kaikki tuoreimman viikkokysymyksen tulokset.

Kumpaa puhelinta odotat enemmän, Honor 20 vai OnePlus 7?

OnePlus 7 / Pro
73.85%
Honor 20 / Pro
26.15%

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Viikkokysymys