HMDNokiaYleinen

Edullisen Nokia 3.2 -puhelimen myynti alkoi Suomessa tänään

Nokia 3.2

HMD Global on tuonut tänään Suomessa myyntiin edullisen Nokia 3.2 -puhelimen. Jo toukokuussa puhelimen kerrottiin tulleen ennakkomyyntiin. Suomessa Nokia 3.2 maksaa 149 euroa ja se on nyt ostettavissa useiden jälleenmyyjien kautta.

Nokia 3.2 tarjoaa 6,26 tuuman HD+ -tasoisen kosketusnäytön, jossa on 19:9-kuvasuhde sekä vesipisaramainen loviratkaisu. Tehoista vastaa Qualcommin Snapdragon 429 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on Suomessa 2 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa Nokia 3.2 tarjoaa 16 gigatavua ja laiteessa on myös tuki microSD-muistikortille. Kameroissa luotetaan yhteen 13 megapikselin pääkameraan sekä yhteen 5 megapikselin etukameraan. Akunkeston osalta HMD Global on luvannut kahden päivän akunkeston 4000 milliampeeritunnin akulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on tuttuun tapaan puhdas Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmän Android One -versio. Nokia 3.2 tulee siis saamaan kolme vuotta tietoturvapäivityksiä ja kaksi vuotta ohjelmistopäivityksiä. Nokia 3.2 on myös yksi ensimmäisistä Nokia-puhelimista, jossa on oletuksena tuki etukameralla toteutetulle kasvojentunnistukselle. HMD Global on tällä kertaa tuonut puhelimeen myös LED-ilmoitusvalon.

Suomalaiset kuluttajat saavat tyytyä puhelimesta edullisempaan 2 + 16 gigatavun versioon ilman sormenjälkilukijaa. Hintaa Suomessa on 149 euroa ja väriversiot ovat musta sekä harmaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD