Black FridayElisaYleinen

Elisa julkisti uusia Black Friday -tarjouksia – puhelimia vieläkin edullisemmin ja lisäyksiä tabletti-, älykello- ja kuuloketarjouksiin

Elisa on paljastanut uusia Black Friday -alennuksia itse pääpäivän lähestyessä. Elisa aloitti jo aikaisemmin alennuskampanjansa, mutta nyt listoille on saatu uusia tarjouksia. Olemme aikaisemmin käyneet Elisan tarjoukset läpi, mutta nyt tarkastelemme myös uusimpia tarjoustuotteita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mitään merkittäviä uusia tarjouksia ei ole enää saatu, mutta muutamia lisäyksiä on kuitenkin nähtävissä. Tänään myös Verkkokauppa.com paljasti Black Fridayn päätarjouksensa, joihin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Katso myös: 

Puhelimien osalta mitään merkittäviä uutuusalennuksia ei ole saatu, vaan Elisa on alentanut entisestään muutaman tuotteen hintaan. OnePlus Nord CE 2 Liten pystyy ostamaan 149 eurolla, eli puoleen hintaan. Lisäksi Samsung Galaxy A04s -puhelimen hinta on laskettu 99 euroon ja edullisen Xiaomi Redmi 9C NFC -puhelimen voi ostaa nyt 79 eurolla.

Älypuhelimet:

Tablettien osalta tarjonta ei ole juurikaan muuttunut, mutta mukaan on saatu Xiaomi Pad 5 hieman edullisempaan 299 euron hintaan sekä listaus on laajentunut Nokia T20 -tabletin Wifi-versiolla, jonka voi ostaa 169 euron hintaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletit:

Älykelloihin on saatu muutamia mielenkiintoisia lisäyksiä. Esimerkiksi Applen syksyllä julkistamista kelloista saa nyt jopa 100 euron alennuksen. Esimerkiksi Apple Watch Ultra maksaa edullisimmillaan 899 euroa normaalin 1009 euron sijasta. Listaus on laajentunut myös alennuksella Huawei Watch GT 3 -älykellosta, jonka saa nyt edullisimmillaan 199 eurolla.

Älykellot:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeiden osalta mielenkiintoisin lisäys on OnePlus Nord Buds -kuulokkeet. Kyseessä ovat edulliset nappikuulokkeet yllättävän hyvällä äänenlaadulla. Normaalihinta on 49 euroa, mutta Elisa tarjoaa niitä 10 euron alennuksella eli 39 eurolla.

Kuulokkeet:

Tarkista alapuolelta vielä Elisan aikaisemmat tarjoukset:

Älypuhelimet:

Tabletit:

Älykellot:

Kuulokkeet:

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday