Black FridayYleinen

Nämä ovat Black Fridayn 5 parasta puhelintarjousta tällä hetkellä – muutama erittäin hyvä alennus!

Black Friday -alennuksista löytyy muutamia timanttisia tarjouksia.

Black Friday -kampanjat ovat alkaneet viime viikolla muun muassa Gigantin, Veikon Koneen, Verkkokauppa.comin ja monen muun jälleenmyyjän toimesta. Tarjoukseen on saatu monenlaisia tuotteita, mutta parhaimpia alennuksia nähdään erityisesti elektroniikasta. Kampanjoista voi jo nyt bongata erityisesti mielenkiintoisia puhelimia, joiden hankkimista voi harkita.

Ennen tarjouksiin tarttumista on hyvä tutustua huolella laitteisiin ennen varsinaista ostopäätöstä. SuomiMobiili tarjoaa monista tarjouksessa olevista älypuhelimista kattavat arvostelut, jotka kannattaa lukea ennen ostamista. SuomiMobiilissa julkaistuihin arvosteluihin voi tutustua alapuolella olevan linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tässä artikkelissa olemme poimineet tarjouksista viisi tällä hetkellä parasta puhelinta, joissa kohtaa tekniikka, laatu ja hinta. On kuitenkin hyvä huomata, että varsinaisen Black Friday -päivän lähestyessä tarjoukset saattavat vielä parantua. Black Friday on tänä vuonna 25. marraskuuta.

Katso myös: 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi 12T – 399 euroa (-200€)

Xiaomi 12T

Xiaomi 12T on aivan uusi huipputason älypuhelin, joka tarjoaa mielenkiintoisia teknisiä ratkaisuja. Erityisesti alennetulla 399 euron hinnallaan kyseessä on vieläkin houkuttelevampi puhelin.

Xiaomi 12T tarjoaa muun muassa 120 hertsin AMOLED-näyttöpaneelin, tehokkaan Dimensity 8100-Ultra -järjestelmäpiirin, 108 megapikselin kolmoiskameran, 120 watin tehoisen pikalatauksen sekä stereokaiuttimet. Puhelimelle on luvattu myös pitkä 3 + 4 vuoden päivitystuki, joten laite on suunniteltu käytettäväksi pitkäksi aikaa. Tarkemmat tiedot puhelimesta löytyvät aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Alapuolella on listattuna puhelinta edullisimmin tarjoavat jälleenmyyjät. Pääset tuotesivulle klikkaamalla listauksesta.

Nothing Phone (1) – 399 euroa (-100€)

SuomiMobiili suosittelee Nothing Phone (1) -puhelinta.

Tämän vuoden yksi mielenkiintoisimmista puhelinmarkkinoiden tulokkaista on Nothing, jonka ensimmäisen Nothing Phone (1) -puhelimen saa Black Friday -kampanjoiden aikana normaalia edullisemmin. Kyseessä on 100 euron alennus, sillä normaalin 499 euron hinnan sijasta hinta on 399 euroa. Kyseessä on erittäin hyvä puhelin myös normaalihinnalla, joten alennus tekee Nothing Phone (1) -puhelimesta vieläkin paremman.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on tekniikan osalta varsin normaaleita keskihintaluokan toteutuksia. Tarjolla on 6,55 tuuman kokoinen OLED-näyttö 120 hertsin virkistystaajuudella, Snapdragon 778G+ -järjestelmäpiiri, 50 megapikselin kaksoiskamera sekä 4500 milliampeeritunnin akku. Nothing Phone (1) erottuu joukosta Glyph-valoilla, puhtaalla Android-kokemuksella sekä huolellisesti mietityllä kokonaisuudella.

Tarkemmin Nothing Phone (1) -puhelimeen voi tutustua SuomiMobiilin arvostelusta tämän linkin takaa. Puhelin on saanut myös SuomiMobiilin suosituksen.

Alapuolella on listattuna puhelinta edullisimmin tarjoavat jälleenmyyjät. Pääset tuotesivulle klikkaamalla listauksesta.

Samsung Galaxy A53 5G – 349 euroa (-150€)

Samsung Galaxy A53 5G

Samsungin valikoimasta yksi varmasti monien ostoskoriin päätyvä puhelin on Galaxy A53 5G, jonka saa nyt 150 euron alennuksella. Hintaa on enää 299 euroa normaalin 449 euron sijasta. Alennetulla hinnalla kyseessä on selvästi parempi puhelin kuin korkealla normaalilla hinnalla. Nyt puhelimen tekniikka ja ominaisuudet kohtaavat myös hinnoittelun.

Galaxy A53 5G -puhelimessa on paljon tuttuja ominaisuuksia ja toteutuksia. Uutuuspuhelin on varusteltuna esimerkiksi 120 hertsin virkistystaajuuden omaavalla AMOLED-näyttöpaneelilla, 5G-yhteyksillä, 64 megapikselin neloiskameralla, suurella 5000 milliampeeritunnin akulla sekä tärkein on varmasti IP67-luokitus.

Tarkemmin Samsung Galaxy A53 5G -puhelimeen voi tutustua SuomiMobiilin arvostelusta tämän linkin takaa.

Alapuolella on listattuna puhelinta edullisimmin tarjoavat jälleenmyyjät. Pääset tuotesivulle klikkaamalla listauksesta.

Honor Magic 4 Pro – 799 euroa (-300€)

Honor Magic 4 Pro

Uutta lippulaivapuhelinta etsiville yksi hyvä vaihtoehto on Honor Magic 4 Pro, joka tarjoaa edelleen erittäin vakuuttavan kokonaisuuden ominaisuuksia. Alennetulla 799 euron hinnalla kyseessä on vieläkin parempi puhelin, joka tarjoaa vakuuttavia kameratoimintoja, huipputason suorituskyvyn sekä paljon muuta.

Honor Magic 4 Pron avainominaisuuksia ovat muun muassa 6,81 tuuman kaartuva AMOLED-näyttöpaneeli 120 hertsin virkistystaajuudella sekä tehokas Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri. Honor Magic 4 Prossa on panostettu myös paljon kameroihin, sillä tarjolla on 50 megapikselin pääkamera, 50 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 64 megapikselin telekamera. Puhelimessa on myös 100 watin lataus niin langallisesti kuin langattomastikin.

Tarkemmin Honor Magic 4 Pro -puhelimeen voi tutustua SuomiMobiilin arvostelusta tämän linkin takaa.

Alapuolella on listattuna puhelinta edullisimmin tarjoavat jälleenmyyjät. Pääset tuotesivulle klikkaamalla listauksesta.

OnePlus Nord 2T – 299 euroa (-100€)

SuomiMobiili suosittelee OnePlus Nord 2T -puhelinta.

OnePlus Nord -mallisto on erittäin kovassa suosiossa Euroopassa ja myös Suomessa kyseisen malliston laitteita on myyty paljon. Yksi uusimmista puhelimista on OnePlus Nord 2T, jonka pystyy ostamaan Black Friday -kampanjoista 100 euron alennuksella. Kyseessä ei ole suuri alennus, mutta Nord 2T on normaalillakin hinnalla erittäin kovan tason keskihintainen puhelin.

Puhelimen selvimmät valttikortit ovat MediaTekin kehittämä Dimensity 1300 -järjestelmäpiiri, tehokas 80 watin SuperVOOC-pikalataus sekä Android 12 -käyttöjärjestelmä. Muita OnePlus Nord 2T -puhelimen teknisiä ominaisuuksia ovat 90 hertsin AMOLED-näyttö, 4500 milliampeeritunnin akku sekä 50 megapikselin kolmoiskamera.

Tarkemmin OnePlus Nord 2T -puhelimeen voi tutustua SuomiMobiilin arvostelusta tämän linkin takaa. Puhelin on saanut myös SuomiMobiilin suosituksen.

Alapuolella on listattuna puhelinta edullisimmin tarjoavat jälleenmyyjät. Pääset tuotesivulle klikkaamalla listauksesta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday