Black FridayVerkkokauppa.comYleinen

Verkkokauppa.com paljasti Black Fridayn päätarjoukset – myynti alkaa kello 21.15!

Verkkokauppa.com on paljastanut tänään kello 21.00 Black Fridayn päätarjouksensa. Verkkokauppa.comin Black Friday -kampanja on ollut käynnissä jo viime viikosta lähtien, mutta parhaimmat tarjoukset on säästetty lähemmäksi todellista Black Friday -päivää.

Päätarjouksia on julkaistu yli 60 kappaletta, joiden myynti alkaa verkkokaupassa kello 21.15. Myymälöissä tarjoukset tulevat saataville huomenna 25. marraskuuta kello 9.00. Tarjoukset ovat voimassa sunnuntaihin 27. marraskuuta asti.

Olemme listanneet tässä artikkelissa parhaimmat päätarjoukset puhelimista, tableteista, kuulokkeista ja älykelloista. Kaikki tarjoukset löytyvät Verkkokauppa.comin sivuilta tämän linkin takaa. 

Katso myös: 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Älypuhelimien osalta tarjoukseen on saatu Google Pixel 6 Pro 699 euron hinnalla, Motorola Moto G51 5G alhaisella 149 euron hinnalla sekä Apple iPhone 12 jopa 599 euron hintaan.

Älykelloista on tarjolla muutamia uusia alennuksia Garminin valikoimasta sekä Applen valikoimasta Watch SE 200 euron hinnalla sekä Watch Series 7 -kello 300 euron hinnalla.

Tableteista tarjoukseen on saatu vain Samsung Galaxy Tab A8 LTE edullisella 200 euron hinnalla. Kuulokkeista ei ole saatu uusia tarjouksia. Uudet päätarjoukset ovat listattuna alapuolella.

Puhelimet:

Älykellot:

Tabletit:

Tarkista alapuolelta vielä Verkkokauppa.comin aikaisemmat tarjoukset:

Älypuhelimet:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Älykellot:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletit:

Kuulokkeet:

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday