SamsungYleinen

Laaja kuvavuoto: Galaxy S10 ja Galaxy S10+ esillä kolmessa värivaihtoehdossa

Samsungin tulevien Galaxy S10 -malliston puhelimien ympärillä huhut ja vuodot käyvät tällä hetkellä kuumina. Eilen saimme nähdä virallisen lehdistökuvan Galaxy S10+ -puhelimesta ja tällä kertaa vuodoistaan tuttu saksalainen sivusto WinFuture.de on saanut käsiinsä virallisia lehdistökuvia Galaxy S10- ja Galaxy S10+ -älypuhelimista.

Uusissa vuotokuvissa molemmat Galaxy S10 -puhelimet ovat esillä kolmessa värivaihtoehdossa, jotka ovat valkoinen, musta ja vihreä. Uudet kuvavuodot vahvistavat jo aikaisemmin kuultuja huhuja sekä nähtyjä kuvia. Etuosasta katsottuna Galaxy S10- ja Galaxy S10+ -puhelimet näyttävät hyvin vastaavilta. Suurin eroavuus laitteiden välillä on etukameroissa. Siinä missä Galaxy S10 -mallista löytyy ainoastaan yksi etukamera, joka on integroituna näytön oikeaan yläkulmaan, niin Galaxy S10+ -mallissa on taasen kaksi etukameraa. Ulkoisesti laitteet ovat muuten pitkälti identtiset, mutta fyysiset mitat ovat luonnollisesti hieman erilaiset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvat vahvistavat myös, että Samsung on siirtänyt Galaxy S10 -puhelimissa sormenjälkilukijan näyttöön, eikä sitä löydy viime vuotisien puhelimien tapaisesti takaosasta. WinFuture.de -sivuston tietojen mukaan Galaxy S10:n näyttö olisi kooltaan 6,1 tuumaa ja Galaxy S10+:n näytön koko olisi 6,4 tuumaa.

Huhujen perusteella tulevissa Galaxy S10 -puhelimissa tullaan näkemään Snapdragon 855- tai Exynos 9820 -järjestelmäpiiri sekä RAM-muistia kalleimmassa versiossa jopa 12 gigatavua. Puhelimissa voidaan nähdä myös teratavun sisäinen tallennustila. Tietojen mukaan Samsung tulee hyödyntämään tulevien puhelimien kolmoiskamerassa 12 megapikselin pääkameraa, 16 megapikselin laajakulmakameraa sekä 13 megapikselin teleobjektiivia.

Tuorein vuoto vahvistaa siis, että Samsung on tuomassa Galaxy S10- ja Galaxy S10+ -puhelimet tarjolle kolmessa värissä, jotka ovat musta, vihreä ja valkoinen. WinFuture.den mukaan myöhemmin on tulossa tarjolle myös sininen väriversio. Odotuksissa on lisäksi edullisempi Galaxy S10e/Lite -versio, jonka yksi väreistä pitäisi olla myös keltainen.

Lähde: WinFuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung