HonorYleinen

Ensimmäinen vuotokuva Honor Magic 3 -puhelimesta julki – saamassa huomattavasti kaartuvan näytön

Honor vahvisti eilen, että 12. elokuuta tullaan näkemään Honor Magic 3 -sarjan älypuhelimet globaalisti, mutta vielä puhelimista on todella vähän tietoja saatavilla. Nyt nettiin on vuodettu ensimmäinen kuva laitteen etuosasta, joka paljastaa muutamia yksityiskohtia tulevasta huippupuhelimesta.

Tulevat Honor Magic 3 -sarjan puhelimet kulkevat ”Elizabeth” -koodinimen alaisuudessa ja luvassa on ainakin kolme eri mallia, joiden mallikoodit ovat ELZ-AN00, ELZ-AN10 ja ELZ-AN20. Nettiin vuodettu kuva paljastaa ELZ-AN20-mallikoodilla varustellun puhelimen etuosan toteutuksen, vaikka toki laitteen varsinaisesta mallinimestä ei vielä ole tarkkaa tietoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotokuva Magic 3 -puhelimesta.

Puhelimen näyttö muistuttaa pitkälti samaa, joka on nähty aikaisemmin Huawei Mate 40 Pro -puhelimessa, eli näyttö kaartuu molemmilta reunoilta todella paljon. Lisäksi näytön vasemmassa yläkulmassa on selvästi havaittavissa etukameroita varten tehty leveämpi reikä, sillä ilmoituskuvakkeet eivät ole aivan näytön reunassa. Kuvassa on esillä laitteen tietovalikko, joka paljastaa muutamia yksityiskohtia. Honor hyödyntää laitteessa Android 11 -käyttöjärjestelmää, jonka päällä hyrrää Magic UI 5.0 -käyttöliittymä.

Honor käyttää kuvan mukaan puhelimessa SM8350-koodia kantavaa järjestelmäpiiriä, jolla viitataan Qualcommin kehittämään Snapdragon 888 -versioon. Honor on vahvistanut hyödyntävänsä Magic 3 -puhelimissa Snapdragon 888 Plus -järjestelmäpiiriä, jonka koodi on SM8350-AC, joten kuvasta on vaikea sanoa kumpi järjestelmäpiiri puhelimesta todellisuudessa löytyy. Toki Honor saattaa käyttää Magic 3:n eri mallien välillä myös eri järjestelmäpiirejä. Kuva vahvistaa laitteessa olevan 12 gigatavua RAM-muistia.

Kuva ei paljasta valitettavasti tällä kertaa juurikaan enempää. Todennäköisesti lähiviikkoina Magic 3 -sarjan puhelimista tullaan kuulemaan lisätietoja, mutta kaikki tiedot varmistuvat viimeistään 12. elokuuta.

Lähde: Weibo

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor