HuaweiYleinen

Huawein kehittämä Maimang 10 SE 5G -puhelin esitellään 19. heinäkuuta – varusteltu Snapdragon 480 5G -järjestelmäpiirillä

China Telecom on vahvistanut tänään, että Kiinassa tullaan julkaisemaan 19. heinäkuuta uusi Maimang 10 SE 5G -älypuhelin. Mielenkiintoisen lanseerauksesta tekee se, ettei missään ole mainittu laitteen valmistajaa Huaweita. Maimang 10 SE 5G tullaan julkaisemaan itsenäisenä brändinään China Telecomin valikoimiin.

Maimang 10 SE 5G tulee huhun mukaan saamaan Snapdragon 480 5G -järjestelmäpiirin, joka on todella erikoinen valinta. Huaweilla ei pitäisi olla oikeuksia hankkia Qualcommin 5G-tekniikoilla varusteltuja järjestelmäpiirejä, ja Snapdragon 480 5G on julkaistu markkinoille Huawein rajoitteiden voimaan astumisen jälkeen. Järjestelmäpiiri saattaa olla myös syy, miksei Huawei halua myydä laitetta oman brändinsä alaisuudessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan Maimang 10 SE 5G tulee tarjoamaan myös 6,5 tuuman näytön 60 hertsin virkistystaajuudella, 13 megapikselin kolmoiskameran sekä 5000 milliampeeritunnin akun. Laitteeseen odotetaan lisäksi 22,5 watin pikalatausta sekä 8 megapikselin etukameraa.

Maimang on Huawein nuorille kuluttajille suunnattu brändi Kiinan markkinoilla, jonka ensimmäinen tuote julkaistiin vuonna 2013. Vuosi sitten Huawei esitteli myös Maimang 9 -sarjan puhelimet, jotka oli varusteltuna MediaTekin kehittämällä Dimensity 800 -järjestelmäpiirillä.

Lähde: Ithome.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei