SamsungYleinen

Ensimmäiset tuotekuvat Galaxy Watch 3:sta julki – tältä näyttää Samsungin odotettu älykello

Samsung Galaxy Watch 3 / Kuva: Evan Blass

Samsungin tuleva Galaxy Watch 3 -älykello on ollut vuodoissa sekä huhuissa viime aikoina ahkerasti, mutta nyt kellosta on julkaistu ensimmäistä kertaa laadukkaita tuotekuvia. Kuvat ovat luotettavalta vuotajalta, eli Evan Blassilta, joten kuvien todenmukaisuutta on vaikea kiistää.

Kuvissa nähdään 45 millimetrin variantti, jossa on ruostumattomasta teräksestä rakennettu runko. Kuvissa nähdään Galaxy Watch 3 -kellon fyysinen pyörivä ohjauskehys, kosketusnäyttö, sykeanturi takaosassa sekä 22 millimetrin nahkainen ranneke. Kuvat vahvistavat laitteen oikeassa kyljessä olevan kaksi painiketta, joilla kellosta löytyvää Tizen OS -käyttöjärjestelmää voidaan ohjata kosketusnäytön ohella.

Aikaisempien tietojen mukaan Galaxy Watch 3 -kellon yksi versio olisi valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mutta tarjolle pitäisi olla tulossa myös alumiininen versio sekä titaaninen versio. Lasina Samsung hyödyntää Gorilla Glass DX -lasia ja kellon rakenne pitäisi olla MIL-STD-810G-standardin mukaisesti iskun- ja vedenkestävä. Kelloon tiedetään olevan tulossa myös GPS-yhteydet sekä LTE-tuki.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muita uutuuskellon ominaisuuksia ovat myös 1,4 tuuman pyöreä Super AMOLED -näyttöpaneeli, 1 gigatavu RAM-muistia sekä 8 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Käyttöjärjestelmänä on Tizen OS 5.5. Galaxy Watch 3:n 41 mm versioon odotetaan 247 milliampeeritunnin akkua, kun taasen 45 millimetrin versioon on odotettavissa 340 milliampeeritunnin akku. Kellossa on myös tuki langattomalle lataukselle NFC:lle ja Samsung Paylle.

Huhujen mukaan Samsung suunnittelisi Galaxy Note20 -malliston puhelimien julkaisua elokuun alussa, jolloin myös Galaxy Watch 3 -älykello voidaan julkaista. Samsung saattaa kuitenkin esitellä älykellon jo viikkoa tai kahta viikkoa aikaisemmin, joten julkaisu voi tapahtua jo heinäkuussakin.

Lähde: Sammobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Niin kauan on turha puhua älykellosta kun akku kestää max. sen n. viikon, vuoden sijasta kuten oikeissa kelloissa.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung