RealmeYleinen

Erittäin nopealla 150 watin latauksella varusteltu Realme GT Neo 3 julkaistaan tässä kuussa

OnePlussan tytärbrändi Realme on tänään vahvistanut Kiinan markkinoilla, että uusi Realme GT Neo 3 -puhelin esitellään maaliskuun aikana. Vielä MWC-messujen aikaan Realmen globaali johtaja kertoi julkaisun tapahtuvan vasta vuoden toisella puoliskolla, mutta kyseessä saattoi olla tieto globaalista julkaisusta. Kiinassa puhelin esitellään ensiksi.

Vahvistus julkaisulle on saatu Realme-johtajan julkaistaessa ensimmäisen teaser-kuvan Weibo-palvelussa. Postaus vahvisti laitteen tulevan maaliskuussa, mutta vielä tarkkaa päivää ei kerrottu. Julkaistussa kuvassa on Realme GT Neo 3 -puhelin esillä osittain. Takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kameraa, LED-salama sekä teksti vahvistaa optisen kuvanvakaimen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien tietojen mukaan Realme GT Neo 3 -puhelimen on tiedetty saavan MediaTekin tuoreen Dimensity 8100 -järjestelmäpiirin. Lisäksi Kiinan televiranomainen Tenaa on paljastanut laitteen tietoja sertifioinnissaan. Puhelin on saamassa 6,7 tuuman AMOLED-näytön, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä näytönalainen sormenjälkilukija. Lisäksi puhelimessa on 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia sekä 128, 256 tai 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Käyttöjärjestelmäksi on varmistettu Android 12. Kameroiden osalta Realme GT Neo 3 -puhelin tulee samaan 50 megapikselin pääkameran, 8 megapikselin ultralaajakulmakameran sekä 2 megapikselin makro- tai syvyyskameran. Etuosassa on 16 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme GT Neo 3 Tenaan julkaisemissa kuvissa.

Realme GT Neo 3 -puhelimen kohokohdan tiedetään olevan akun latauksessa. Puhelimesta odotetaan kahta versiota, joista molemmissa on 4500 milliampeeritunnin akku. Toisessa on supertehokas 150 watin lataus ja toisessa on 80 watin lataus. Erityisesti 150 watin pikalatauksen on kerrottu lataavan 4500 milliampeeritunnin akun tyhjästä 50 prosentin tasoon vain 5 minuutissa.

Todennäköisesti tarkempia tietoja Realme GT Neo 3 -puhelimesta kuullaan vielä ennen julkaisua.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme