RealmeYleinen

Realme GT Neo 3 julkaistaan tänä vuonna – varusteltu Dimensity 8100 -järjestelmäpiirillä ja 150 watin latauksella

Realmen globaali johtaja Madhav Sheth.

OnePlussan sisarbrändi Realme on vahvistanut MWC-messujen aikana julkaisevansa tänä vuonna ainakin uuden Realme GT Neo 3 -älypuhelimen. MWC-messuilla Realme on esitellyt globaaleille markkinoille jo Realme GT 2 -sarjan älypuhelimet, mutta myös kertonut paljon muuta tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Realmen globaali johtaja Madhav Sheth on kertonut, että brändi tulee esittelemään vuoden toisella puoliskolla uuden Realme GT Neo 3 -älypuhelimen. Puhelinta on lupa odottaa globaalisti siis vasta kesäkuun jälkeen, eli kovinkaan pian julkaisua ei ole luvassa. Tästä huolimatta Realme on vahvistanut puhelimen kaksi avainominaisuutta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tulevassa Realme GT Neo 3 -puhelimessa on vahvistettu olevan 150 watin tehoinen UltraDart-pikalataus. Vastaavaa latausta odotetaan myös OnePlussan tulevaan älypuhelimeen huhti-kesäkuun aikana. Realme GT Neo 3:n on vahvistettu olevan myös yksi maailman ensimmäisistä älypuhelimista, jossa nähdään MediaTekin vasta julkaisema Dimensity 8100 -järjestelmäpiiri. Kyseessä on hyvän suorituskyvyn omaava 5G-piiri, joka on tarkoitettu alemman hintapisteen huippupuhelimille.

Realme-pomo on vahvistanut brändin työstävän myös ensimmäistä älypuhelintaan näytönalaisella etukameralla. Kyseisen puhelimen julkaisua on lupa odottaa myös vuoden toisella puoliskolla. Madhav Sheth on lisäksi kertonut brändin olevan avoin kokeellisille älypuhelimille, kuten taittuvanäyttöisille puhelimille. Toistaiseksi taittuvanäyttöistä Realme-puhelinta ei todennäköisesti ole kuitenkaan tulossa, sillä mitään tarkempaa aikataulua ei ole annettu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samalla on vahvistettu, että Realmen viime vuonna esittelemä magneettinen MagDart-lataus on tulossa markkinoille, vaikka sitä edelleen optimoidaan. Realmen mukaan suurin rajoite tekniikassa on tilan vieminen. Tällä hetkellä magneettinen lataus johtaisi liian paksuihin puhelimiin, joissa olisi myös pienempi akku.

Lähde: Gsmarena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme