MotorolaYleinen

Motorola One Macro kuvavuodossa – Varusteltu erillisellä makrokameralla

Kuvavuodossa Motorola One Macro.

Motorola on julkaisemassa todennäköisesti lähiaikoina uuden One Macro -nimeä kantavan älypuhelimen, joka laajentaa yhtiön One-mallistoa, johon kuuluvat jo nyt keskihintaiset One Zoom, One Action ja One Vision. Motorola One Macro tulee huhujen mukaan olemaan malliston edullisin puhelin ja se on varusteltuna erillisellä makrokameralla.

Vielä julkaisematon puhelin on nyt paljastunut myöskin jälleenmyyjän listauksesta, mikä on paljastanut ensimmäisen viralliselta vaikuttavan tuotekuvan laitteesta. Kuvasta voidaan nähdä, että etuosassa on varsin suuret näyttöä kiertävät kaistaleet sekä pisaramainen loviratkaisu. Takaosassa on kolme kameraa, laserautomaattitarkennus sekä LED-salama. Sormenjälkilukija sijaitsee takaosassa Motorola-logossa. Kuvassa oleva puhelin on myös liukuvärjätty.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien huhujen mukaan kyseessä olisi XT2016-1 -mallikoodilla tunnettu puhelin ja sen on tarkoitus tulla globaalisti myyntiin. Motorola tulee todennäköisesti hyödyntämään puhelimessa Android One -käyttöjärjestelmää ja sen tehoista on vastaamassa MediaTek Helio P60 -järjestelmäpiiri. RAM-muistia One Macro -puhelimeen odotetaan vain 2 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 32 tai 64 gigatavua.

Vuotojen mukaan puhelimessa on myöskin 5,7 tuuman HD+ -tasoinen näyttöpaneeli sekä 4000 milliampeeritunnin akku. Takaosan kamera rakentuu 13 megapikselin pääkamerasta, 2 megapikselin syvyysterävyyskamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta.

Jälleenmyyjän listauksen mukaan Motorola One Macro on tulossa myyntiin noin 240 dollarin hintaan. Motorola ei ole toistaiseksi vahvistanut julkaisevansa uusia älypuhelimia lähiaikoina, mutta One Macron odotetaan silti tulevan myyntiin lokakuun aikana.

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Ei mee jatkoon, mikään tuettu android versio ei pyöritä sovelluksia enää 2Gt Ram muistilla vakaasti .. Kannattaa ottaa asteen kalliimpi 4Gt muistilla oleva Vision tai Action malli suoraan, Samsungin A50 on hyvä vaihtoehto kiskurilta …

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola