MicrosoftYleinen

Evan Blass paljasti uudet kuvat hylätystä Surface Ministä

Surface Mini on ollut useamman vuoden varsin mysteerinen laite, josta olemme saaneet kuulla lisätietoja vasta nyt vuoden 2017 puolella, vaikka Microsoft hylkäsi tabletin jo vuonna 2014. Aikaisemmin kesäkuussa Windows Central -sivusto paljasti muutamia kuvia Surface Ministä, mutta nyt myös mobiilivuodoistaan tunnettu Evan Blass on julkaissut Twitterissä muutaman uuden kuvan laitteesta.

Ulkoisesti Surface Mini on suunniteltu käytettäväksi pystysuunnassa ja sen takapinta koostuu pehmeästä materiaalista. Tabletissa on myös muista Surface-tuotteista tuttu seisontatuki, jossa kerrotaan olevan kolme lukitusasentoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Evan Blass julkaisi muutaman kuvan ohella myös Surface Minin kaikki tekniset tiedot. Laitteen käyttöjärjestelmänä toimii Windows RT 8.1 ja näytön kooksi on ilmoitettu 7,5 tuumaa, jonka resoluutio on 1440 x 1080 pikseliä. Surface Minin tehoista on huolehtinut Qualcommin Snapdragon 800 -prosessori, 1 gigatavu RAM-muistia sekä Adreno 330 -grafiikkasuoritin. Valinnaisesti olisi ollut tarjolla myös 2 gigatavun RAM-muistilla varusteltu versio. Tabletista on aikoinaan suunniteltu myös 32 gigatavun ja 64 gigatavun sisäisellä tallennustilalla varustellut versiot. Surface Minissä olisi ollut myös 5 megapikselin takakamera sekä 2.1 megapikselin etukamera.

Surface Minin tekniset tiedot

Surface Mini oli vuonna 2014 suunniteltu käytettäväksi vain kosketusnäytöllä sekä kynällä, sillä siihen ei ollut koskaan olemassa erillistä näppäimistökuorta.

Lähde: Evan Blass (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft