MotorolaYleinen

Motorola julkistaa uutuuksia 3. huhtikuuta – Odotuksissa ainakin huhuttu Edge 50 Pro -huippupuhelin

Motorola on lähettänyt medioille kutsuja julkaisutilaisuuteen, joka järjestetään 3. huhtikuuta Intian New Delhissä. Toistaiseksi ei ole tietoa, onko kyseessä paikallinen julkaisu, vai nähdäänkö tilaisuudessa tuotteita globaaleille markkinoille.

Tilaisuuden antimista ei ole tietoa, mutta kutsussa pyydetään ”todistamaan taiteen ja älyn fuusiota”. Kyseessä saattaa olla uuden huippupuhelimen julkaisu, josta kuultiin huhuja jo aikaisemmin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuodossa nähtiin hiljattain Motorola Edge 50 Pro -älypuhelin, jonka julkaisusta Kiinassa on vihjailtu jo aikaisemmin. Kiinassa puhelin voisi kantaa nimeä Moto X50 Ultra.

Vuotaneissa kuvissa julkaisematon puhelin nähdään kolmessa väriversiossa, jotka ovat violetti, musta ja hopea. Musta ja violetti ovat nähtävästi viimeistelty vegaaninahkaisella pinnalla, hopea olisi tarjoamassa jonkinlaisen lasisen takaosan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Edge 50 Pron takaosassa on neliömäinen kamera-alue, jossa on kolme kameraa, lasertarkennus sekä LED-salamavalo. Vuodon mukaan puhelimessa on 50 megapikselin pääkamera, jossa on f/1.4-aukolla varusteltu linssi. Tarjolla olisi myös 13 mm polttovälillä varusteltu ultralaajakulmakamera sekä 73 mm polttovälillä varusteltu telekamera 6-kertaisella zoomilla.

Motorolan kerrotaan luottavan puhelimessa 6,7 tuuman kokoiseen kaartuvaan OLED-näyttöpaneeliin, jossa on korkea 165 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on myös etukameraa varten tehty reikä. Tehoista vastaamassa olisi Qualcommin uusin Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 12 gigatavua RAM-muistia. Vuoto paljastaa puhelimeen tulevan myös 4500 milliampeeritunnin akku, joka tukee 125 watin pikalatausta sekä 50 watin langatonta latausta.

Lähde: Gsmarena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola