SonyYleinen

Google paljasti kuvan ja tietoja toistaiseksi julkaisemattomasta Sony Xperia Ace II -puhelimesta

Google on julkaissut toistaiseksi julkaisemattomasta Sony Xperia Ace II -puhelimesta kuvan sekä tietoja Google Play Console -kehittäjäportaalissa. Sony ei ole vielä puhelinta julkaissut, mutta se saattaa nähdä päivänvalon jo tämän viikon aikana. Kyseessä on sama puhelin, jonka huhuttiin olevan Sonyn uusi kompakti puhelin, mutta nyt se on osoittautunut edulliseksi Xperia Ace II -malliksi.

Valitettavasti kovin paljoa ei Google uutuuslaitteesta vielä paljasta, mutta Google Play Consolessa on esillä kuva laitteen etuosasta sekä joitakin yksittäisiä teknisiä ominaisuuksia. Kuvasta voidaan päätellä puhelimessa olevan pisaralovella varusteltu näyttöpaneeli ja näyttöä kiertää varsin paksut kehykset. Google on kertonut Xperia Ace II -puhelimessa olevan MediaTekin kehittämä Helio P35 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-muistia sekä tuorein Android 11 -käyttöjärjestelmä. Tiedoissa on mainittu näytön olevan tarkkuudeltaan 1496 x 720 pikseliä ja aikaisempien tietojen mukaan näytön koko olisi vain 5,5 tuumaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xperia Ace II -puhelimeen on lupa odottaa aikaisempien tietojen mukaan kaksoiskameraa, 3,5 millimetrin kuulokeliitintä, USB-C-latausliitintä sekä kylkeen sijoitettua sormenjälkilukijaa. Todennäköisesti nyt vuotanut puhelin tulee saataville vain Japanissa, mutta Sony ei ole vielä vahvistanut virallista julkaisupäivää. Xperia Ace II saatetaan kuitenkin paljastaa 19. toukokuuta, jolloin operaattori Docomo tulee esittelemään valikoimaansa saapuvat uudet puhelimet.

Lähde: Google Play Console

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Kelpaisi kyllä myöskin Euroopan markkinoille..

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony