Yleinen

Jättisuosioon noussut Clubhouse-sovellus saapuu Androidille ladattavaksi maailmanlaajuisesti ensi viikolla

Vain iOS-laitteille aikaisemmin saatavilla ollut Clubhouse-sovellus on jo laajentunut viime aikoina Android-laitteille ladattavaksi Yhdysvalloissa, mutta nyt kehittäjä on ilmoittanut laajamittaisesta globaalista lanseerauksesta. Clubhouse on kertonut Twitter-tilillään vaiheittaisen globaalin julkaisun tapahtuvan ensi viikon aikana.

Clubhouse tulee Android-laitteille ladattavaksi virallisen Google Play -sovelluskaupan kautta tiistaina 18. toukokuuta Japanissa, Brasiliassa ja Venäjällä. Perjantaina 21. toukokuuta aamupäivästä sovellus tulee ladattavaksi Nigeriassa ja Intiassa. Lisäksi muu maailma tulee saamaan Clubhouse-sovelluksen ladattavaksi ensi viikon aikana ja kaikkialla se on ladattavissa viimeistään perjantai-iltapäivään mennessä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Viimeisien kuukausien aikana Clubhouse on noussut suureen suosioon ja sen ideana on helpottaa audiovisuaalista viestintää. Sovelluksessa voidaan tehdä huoneita jopa 5000 ihmisille ja siellä voidaan järjestää live-keskusteluita sekä ihmiset voivat osallistua huoneissa puhumiseen tai kuunteluun. Clubhouse on selvästi etsimässä uutta kasvua Android-laitteiden keskuudesta, sillä jo monet suuremmat sosiaalisen median alustat ovat ottaneet käyttöön Clubhousen kaltaisia ominaisuuksia. iOS-alustalla Clubhousen suosio on laskenut viime aikoina, mutta Android-laitteille sovellusta on odotettu todella kauan.

Toistaiseksi Clubhouse-sovellus ei ole vielä ladattavissa Suomessa Google Playn kautta, mutta se tulee tarjolle ensi viikon aikana. Jo nyt Clubhouse on esillä sovelluskaupassa ja siellä on mahdollista ilmoittaa kiinnostuksensa sovellusta kohtaan ennakkorekisteröimisen muodossa. Ennakkorekisteröitymisen jälkeen Google Play ilmoittaa heti, kun Clubhouse on saatavilla.

Lähde: Twitter (Clubhouse)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen