XiaomiYleinen

Xiaomin uudet Mi 11 Lite 5G- ja Mi 11i -puhelimet ovat nyt saatavilla Suomessa – myös Mi 11 Ultran ennakkomyynti alkoi

Xiaomi ilmoitti jo aikaisemmin aloittaneensa uusien Mi 11 Lite 5G- ja Mi 11i -puhelimien ennakkomyynnin Suomessa monien jälleenmyyjien kautta. Lisäksi viime viikolla DNA ilmoitti tuovansa myyntiin Suomessa hyvin rajoitetun erän Xiaomin huippuluokan Mi 11 Ultra -puhelinta. Tänään uutuuspuhelimet ovat saatavilla Suomessa ja Mi 11 Ultra on ennakkotilattavissa.

Laajemmin saatavilla ovat Xiaomi Mi 11 Lite 5G ja Mi 11i, jotka ovat tarjolla kaikkien jälleenmyyjien kautta. Xiaomi Mi 11 Lite 5G tulee saatavilla 6 + 128 gigatavun muistiversiossa kolmessa väriversiossa, jotka ovat harmaa Salmiakki, keltainen Sitruuna ja vihreä Minttu. Puhelimen hinnaksi on ilmoitettu 399 euroa. Xiaomi Mi 11i -puhelimen on kerrottu tulevan saataville 599 euron hintaan 8 + 128 gigatavun muistiversiossa ja mustassa sekä hopeassa väriversiossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Mi 11 Ultra tulee ennakkomyyntiin DNA:n verkkokauppaan 17. toukokuuta kello 9.00 kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta ja valkoinen. Yhteensä puhelimia on saatavilla vain hyvin rajattu 40 kappaleen erä, ja hintaa puhelimella on huimat 1299 euroa. DNA:n mukaan puhelimet toimitetaan ennakkotilaajille toukokuun loppuun mennessä.

Xiaomi Mi 11 Lite 5G on tuoreimmalla Snapdragon 780G -järjestelmäpiirillä varusteltu keskihintaluokan 5G-puhelin, jonka avainominaisuuksia ovat AMOLED-näyttö, 64 megapikselin kolmoiskamera sekä kevyt rakenne. Tarkemmin puhelimeen voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa. Xiaomi Mi 11i edustaa alemman hintapisteen huippupuhelinta ja se on varusteltuna Snapdragon 888 -järjestelmäpiirillä, 120 hertsin AMOLED-näytöllä sekä 108 megapikselin pääkameralla. Tarkemmin Xiaomi Mi 11i -puhelimesta voi käydä lukemassa täältä. Xiaomi Mi 11 Ultra on malliston kärkimalli, joka tarjoaa huippuluokan kameratoteutuksen, Snapdragon 888 -järjestelmäpiirin sekä 67 watin pikalatauksen. Lisätietoja Xiaomi Mi 11 Ultrasta voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi