MotorolaYleinen

Google paljasti muutamia Motorola Edge- ja Edge+ -puhelimien ominaisuuksia ennen julkaisua

Motorola Edge+

Motorola vahvisti aikaisemmin tällä viikolla, että uudet ja odotetut Motorola Edge -malliston älypuhelimet tullaan julkaisemaan ensi viikolla 22. huhtikuuta järjestettävässä online-tapahtumassa. Motorola Edge- ja Edge+ -puhelimista on jo aikaisemmin nähty ja kuultu monenlaisia vuotoja, joten Motorolalla ei ole enää paljoa paljastettavanaan. Nyt myös Google on listannut tulevan kaksikon Google Play Console -tietokannassaan ja samalla vahvistanut muutamia ominaisuuksia.

Huippuluokan Motorola Edge+ -puhelimen ominaisuuksiksi Google on vahvistanut muun muassa tuoreen Snapdragon 865 -järjestelmäpiirin ja RAM-muistia on jopa 12 gigatavua. Näytön tarkkuus on Full HD+ -tasolla, sillä siinä on 1080 x 2340 pikseliä. Aikaisempien tietojen mukaan näyttö olisi reunoiltaan voimakkaasti kaartuva ja näytössä olisi myös etukameraa varten tehty reikä. Puhelimessa on myös oletuksena Android 10 -käyttöjärjestelmä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Edge -puhelimessa on taasen Googlen ilmoittamien tietojen mukaan 6 gigatavua RAM-muistia sekä Snapdragon 765 -järjestelmäpiiri. Näytön tarkkuus on myös Full HD+ -tasolla, sillä siinä on 1080 x 2340 pikseliä. Myöskin keskiluokan mallissa odotetaan olevan plus-versiosta tuttu kaartuva näyttöpaneeli.

Valitettavasti Google Play Console ei paljasta puhelimista muita ominaisuuksia. Aikaisempien tietojen mukaan näytön koko olisi 6,67 tuumaa ja molemmissa olisi myös 90 hertsin virkistystaajuus. Molempiin on huhujen mukaan tulossa kolmoiskamera, jonka pääkameran tarkkuus on Edge+ -mallissa 108 megapikseliä ja vastaavasti Edge-puhelimessa 64 megapikseliä.

Motorolan uusien 5G-puhelimien julkaisu tapahtuu siis ensi viikolla 22. huhtikuuta, jolloin kaikki tarkemmat yksityiskohdat paljastuvat.

Lähde: Google Play Console

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola