SamsungYleinen

Samsung Galaxy Tab S6 Lite saapuu myyntiin Suomessa huhtikuun lopulla 399 euron hintaan

Samsung on julkaissut uuden Galaxy Tab S6 Lite -tabletin jo tällä viikolla, mutta nyt on myös paljastettu laitteen viralliset hinta- ja saatavuustiedot Suomen markkinoilla. Uutuustabletti on tulossa myyntiin huhtikuun lopulla ja se asettuu hinnoittelultaan alle 500 euroon.

Galaxy Tab S6 Liteen on saatu tyylikäs alumiinirakenne, suuri 10,4 tuuman näyttöpaneeli sekä kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri. Lisäksi laite tarjoaa 7040 milliampeeritunnin akun, 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Samsung on esitellyt tabletin Wi-Fi- ja LTE -versioina. Galaxy Tab S6 Liten yksi kohokohdista on tuki S-Pen-kynälle, jonka ansiosta tabletilla on miellyttävää piirtää tai tehdä muistiinpanoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Useimpien perheiden jokapäiväisessä elämässä on tarvetta tabletille, joka tukee sekä viihteen kulutusta että oppimista ja luovuutta. Tab S6 Lite on luotu olemaan edullinen vaihtoehto kookkaalla näytöllä ja hyvällä äänentoistolla, ja laitteen S Pen -kynä avaa entistä enemmän mahdollisuuksia olla luova ja oppia. Tab S6 Litessä on lisäksi sisäänrakennettuja toimintoja esimerkiksi Spotify-palvelulle”, kertoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Samsung Galaxy Tab S6 Liten myynti alkaa Suomessa 30. huhtikuuta ja värivaihtoehtoina ovat Oxford Gray ja Angora Blue. Galaxy Tab S6 Liten Wi-Fi-mallin suositushinta on 399 euroa ja 4G-version suositushinta on 469 euroa.

Lähde: Samsungin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung