GoogleYleinen

Googlen tuleva Pixel 7a päätyi vääriin käsiin ennenaikaisesti – vuotokuvat paljastavat prototyypin ja vahvistavat ominaisuuksia

Google Pixel 7a

Googlelta tullaan tänä vuonna näkemään uusi edullisempaan hintapisteeseen sijoittuva Pixel 7a -puhelin. Tulevasta puhelimesta vuoti viime vuoden puolella ulkonäkö ja puhelimen teknisiä tietoja. Kyseessä on ulkoisesti varsin samanlainen puhelin kuin Googlen lokakuussa julkaisemat Pixel 7- ja Pixel 7 Pro -puhelimet.

Nyt Pixel 7a -puhelimesta on vuodettu lisää tietoja, sillä puhelimen prototyyppiä on esitelty vietnamilaisesta Facebook-ryhmästä. Vuodetut kuvat ovat hyvin linjassa OnLeaksin viime vuoden puolella vuotamien renderöintikuvien kanssa. Kuvista saadaan vahvistus myös näytön 90 hertsin virkistystaajuudelle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvista näkyy, että Pixel 7a -puhelimessa on huomattavasti Pixel 7- sekä Pixel 7 Pro -malleja paksummat reunukset. Muutoin puhelin on muotoilultaan lähes identtinen Pixel 7 -mallin kanssa. Näytön keskellä on reikä etukameralle ja takapuolelta löytyy kaksi kameraa kannesta kohollaan olevasta kaistaleesta.

Pixel 7a -puhelimen näytön tarkkuus on oletettavasti Full HD+ -tasoa ja sen odotetaan saavan 60 hertsin sijaan 90 hertsin virkistystaajuuden. Pixel 7a -puhelimessa nähtänee Googlen oma Tensor G2 -järjestelmäpiiri, joka nähtiin jo syksyn Pixel 7- ja 7 Pro -malleissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen mitat ovat aiempien vuotojen mukaan 152,4 x 72,9 x 9,0 millimetriä. Kamerakohouman kohdalta paksuutta olisi 10,1 millimetriä. Kameroiden sensoreista on ollut liikkeellä huhuja, joiden mukaan Pixel 7a saisi Sonyn IMX787- ja IMX712-kamerasensorit. Toinen kameroista olisi ultralaajakulmakamera, mutta telekameraa puhelimessa ei tultaisi näkemään.

Google voi julkaista Pixel 7a -puhelimen tuttuun tapaan toukokuussa järjestettävässä Google I/O-tapahtumassa. Keskihintaluokkaan sijoittuvan Pixel 7a -puhelimen lisäksi tänä vuonna Googlelta saatetaan nähdä myös taittuvanäyttöinen Pixel Fold -älypuhelin.

Lähde: Digitaltrends

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google