MotorolaYleinen

Huhu: Motorola Edge 40 Pro maksaa Euroopassa 850 euroa – julkaisu luvassa pian

Motorola Moto X40

Motorola esitteli Kiinan markkinoille viime vuoden joulukuussa uuden Moto X40 -älypuhelimen, joka tarjosi huippuluokan teknisiä toteutuksia. Samaa puhelinta on odotettu myös globaalisti myyntiin Motorola Edge 40 Pro -mallinimellä, mutta toistaiseksi Motorola ei ole itse vahvistanut tietoa. Nyt tuore vuoto kertoo tarkemman hinnan puhelimelle Euroopassa.

Puhelimen julkaisun kerrotaan Euroopassa tapahtuvan pian, mutta tarkkaa julkaisupäivää ei ole tiedossa. Viime vuonna Motorola esitteli Edge 30 Pron helmikuun lopulla, joten tänä vuonna Edge 40 Pro voitaisiin nähdä myös helmikuun aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhu kertoo puhelimen olevan tulossa tarjolle vain yhdessä muistiversiossa, joka tarjoaa 12 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Hintaa pitäisi olla 850 euroa. Väriversioiksi on huhussa kerrottu sininen sekä musta.

Motorola Edge 40 Pro on käytännössä uudelleen brändätty versio Moto X40 -puhelimesta, eikä suurempia muutoksia odoteta. Tarkat tiedot ovat siis jo olemassa, joten kyseessä on todellinen lippulaivatason älypuhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa olisi siis Qualcommin uusin Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri ja 6,7 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli 165 hertsin virkistystaajuudella. Motorola tarjoaa myös 50 megapikselin kolmoiskameran, 60 megapikselin etukameran sekä tuoreimman Android 13 -käyttöjärjestelmän. Lisäksi 4600 milliampeeritunnin akkua ladattaisiin 125 watin tehoisella pikalatauksella.

Tarkemmat tiedot löytyvät aikaisemmasta Moto X40 -puhelinta käsittelevästä artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Appuals.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola