ElisaHintavinkkiMainosNokia

Hintavinkki: Nokia 6 nyt alennettuun hintaan

HMD Global toi Suomessa myyntiin kesällä uudet Nokia 3-, Nokia 5- ja Nokia 6 -puhelimet, joista suosituin on ollut myyntiin tullessaan 249 euroa maksanut Nokia 6. Uudet Nokia-puhelimet ovat pitäneet alkuperäisen hintansa hyvin, vaikka ne ovat olleet myynnissä jo usean kuukauden.

Nokia 6 on kuitenkin päässyt Elisan kautta alennukseen, sillä nyt sen voi saada itselleen 229 euron hintaan. Kyseessä on siis ensimmäinen kerta, kun Nokia 6 on ostettavissa alennettuun hintaan. Puhelimen voi tilata Elisan verkkokaupasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia 6:ssa on muun muassa huipputason suunnittelu ja erottuva muotoilu, upeat ääniominaisuudet sekä vaikuttava, kirkas ja värikylläinen 5,5 tuuman Full HD -näyttö. Nokia 6 -puhelimen runko on valmistettu yhdestä kappaleesta 6000-sarjan alumiinia. Älykäs äänenvahvistin ja kaksi kaiutinta tuottavat syvemmät bassoäänet sekä ylivoimaisen äänen kirkkauden. Dolby Atmos -äänimaailma puolestaan tarjoaa hienon viihdekokemuksen.

Elisa tarjoaa puhelinta mustana, sinisenä sekä hopeisena. Nokia 6 on nyt siis tarjolla 229 euron hintaisena Elisan verkkokaupasta ja tarjous on voimassa niin kauan kuin tarjoushintaisia tuotteita riittää.

Lue SuomiMobiilin Nokia 6 -arvostelu.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommenttien lisääminen on estetty.

    Lisää aiheesta:Elisa