AndroidOnePlusYleinen

OnePlus 5T tällä kertaa tunnetun tubettajan unboxing-videolla – katso video täältä

OnePlus 5T tullaan julkaisemaan 16. marraskuuta, mutta jo nyt lukuisat toimittajat ja tubettajat ovat saaneet arviointilaitteen käsiinsä. OnePlussalla on ollut selvästi ongelmia pitää jo puhelimen saaneet ihmiset hiljaisina, sillä tällä viikolla saksalainen ZDNet.de -verkkosivuston toimittaja julkaisi laajan gallerian kuvia vedoten siihen, ettei OnePlussan kanssa ole solmittu NDA-sopimusta (salassapitosopimus). Nyt myös tunnettu tubettaja Karl Conrad on julkaissut hieman liian aikaisin oman unboxing-videonsa, mutta poisti videon hyvin nopeasti.

Nykypäivänä mitään ei saa kuitenkaan poistettua kokonaan, joka kävi ilmi myös vuodetun videon kohdalla. Unboxing-video on ladattu uudestaan Dailymotion -palveluun, josta se on katsottavissa kokonaisuudessaan. Videolla on nähtävissä OnePlussan musta ”arviointipaketti”, joka pitää sisällänsä itse puhelimen ja suojakuoria. Videolla uutena tietona tulee myös se, että OnePlus 5T:n lukituksen voi poistaa kasvoilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Jo aikaisemmin vuotaneiden tietojen mukaan OnePlus 5T:n näyttö tulee olemaan kooltaan 6.01 tuumaa ja tarkkuudeltaan Full HD -tasoa. Näyttö on odotuksien mukaisesti varusteltu 18:9-kuvasuhteella. Tehoista huolehtii OnePlus 5:sta tuttu Snapdragon 835 ja RAM-muistia on 6 tai 8 gigatavua mallista riippuen. Sisäistä tallennustilaa on tarjolla 64 tai 128 gigatavua, mutta muistikorttipaikkaa ei edelleenkään ole. Kamera näyttäisivät pysyvän ennallaan, eli kaksoiskamera koostuu 16 ja 20 megapikselin sensoreista. Etukamera on suuruudeltaan 16 megapikseliä. Akun kooksi ilmoitetaan 3300 milliampeerituntia. Mielenkiintoisin seikka on, että OnePlus 5T:ssä tulee olemaan Android 7.1.1 Nougat -käyttöjärjestelmä, eikä Android 8.0 Oreota löydy ainakaan heti.

Lähde: Dailymotion, Roland Quandt (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android