HintavinkkiHMD globalNokiaYleinen

Hintavinkki: Nokia T20 -tabletin LTE-version voi hankkia nyt vain 199 euron hinnalla

Nokia T20

HMD Global julkaisi ensimmäisen Nokia-tablettinsa viime syksynä. Kyseessä on edullisempaan hintapisteeseen asettuva Nokia T20, joka tarjoaa muun muassa minimalistisen muotoilun, perusominaisuudet sekä suhteellisen pitkän päivityslupauksen. Nokia T20 on nyt saatavilla hyvässä alennuksessa.

Tabletti tuli alun perin myyntiin Wi-Fi-versiossa 229 euron hintaan ja LTE-versiossa 269 euron hintaan. Nyt muutamat jälleenmyyjät tarjoavat erityisesti LTE-versiota huomattavassa alennuksessa. Hinta on nimittäin laskenut 4 + 64 gigatavun LTE-versiolla vain 199 euroon. Hinta on siis edullisempi kuin Wi-Fi-versiolla tällä hetkellä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hintaa tabletilta on lähtenyt jo 70 euroa, joka on merkittävä summa ottaen huomioon tabletin lähtöhinnan. Nokia T20 on yksi harvoista edullisista Android-tableteista, jotka tarjoavat erityisesti viihdekäyttöön hyvän käyttökokemuksen. Tarjous löytyy Nokia T20 -tabletista ainakin DNA:n ja Verkkokauppa.comin valikoimista. Myös muut jälleenmyyjät ovat laittaneet tabletin tarjoukseen, mutta yhtä hyvästä tarjouksesta ei ole kaikilla kyse.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia T20 -tabletin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat 10,36 tuuman kokoinen 2K-näyttöpaneeli, stereokaiuttimet, 8200 milliampeeritunnin kokoinen akku sekä Unisocin kehittämä Tiger T610 -järjestelmäpiiri. Tabletti tukee siis mobiiliverkkoja, mutta samalla tarjoaa hintaluokassaan kohtalaista suorituskykyä. Vaikka kyseessä on tabletti, niin HMD Global antaa sille puhelimiensa tapaisesti hyvän päivityslupauksen. Tabletille on luvattu 2 vuotta Android-versiopäivityksiä ja 3 vuotta tietoturvapäivityksiä.

Tablettiin kannattaa käydä tutustumassa tarkemmin SuomiMobiilin arvostelusta alapuolella olevan linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Hintavinkki