ElisaMotorolaXiaomiYleinen

Hintavinkki: Xiaomi Mi 10 Lite 5G ja Motorola Moto G 5G Plus nyt vain 249 euroa

Xiaomi Mi 10 Lite 5G ja Motorola Moto G 5G Plus.

5G-puhelimien hinnat ovat laskeneet kovaa tahtia myös Suomen markkinoilla, ja kesän aikana monet valmistajat toivat noin 400 euron hintaluokkaan 5G-puhelimia myyntiin. Loppuvuodesta valikoima on edelleen laajentumassa aikaisempaa edullisempiin hintapisteisiin, mutta jo nyt alennuksista voi löytää kesällä myyntiin tulleita puhelimia todella hyvään hintaan.

Esimerkiksi verkko-operaattori Elisa on laittanut nyt SuomiMobiilinkin testeissä hyväksi todetut Xiaomi Mi 10 Lite 5G- sekä Motorola Moto G 5G Plus -puhelimet tuntuvaan alennukseen. Xiaomi Mi 10 Lite 5G saapui Suomessa myyntiin alun perin 399 euron hintaan, ja nyt Elisa tarjoaa puhelinta 249 euron hintaan. Alennusta on tällä hetkellä siis 150 euroa. Samassa 249 euron hintapisteessä on myös Motorola Moto G 5G Plus, joka on alun perin maksanut 349 euroa. Alennusta Elisa antaa siis 100 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Molemmat puhelimista ovat nyt varsinkin alennuksien jälkeen todella mielenkiintoisia ostokohteita. Xiaomi Mi 10 Lite 5G tarjoaa muun muassa suuren 6,57 tuuman AMOLED-näyttöpaneelin, Snapdragon 765G -järjestelmäpiirin, 48 megapikselin neloiskameran sekä uuden MIUI 12 -käyttöliittymän. Xiaomi Mi 10 Lite 5G sai myös SuomiMobiilin testissä suosittelumaininnan. Arvostelun puhelimesta voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Motorola Moto G 5G Plus on varusteltuna esimerkiksi mielenkiintoisella 90 hertsin ja 21:9-kuvasuhteen näytöllä, Snapdragon 765 -järjestelmäpiirillä sekä massiivisella 5000 milliampeeritunnin akulla. Motorola on laittanut puhelimeen lisäksi 48 megapikselin neloiskameran sekä monia muita mielenkiintoisia ominaisuuksia. Motorola Moto G 5G plus sai myös SuomiMobiilin testissä suosittelumaininnan. Arvostelun puhelimesta voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Onkohan mitään varmaa tietoa, mikä noissa tulee olemaan Android-päivitysten saannin tulevaisuus, eli miten pitkään Android-versio -ja Android-tietoturva-päivityksiä noihin on varmasti luvattu tulevan?
    Alennushintaa syö aika paljon ja ikävästi se, jos päivityksiä tulee vain esim. ensi vuodelle, eikä pidempään.

  2. Myyvät vuota Moto G 5G Plus alta pois, kun myyntiin on tulossa edullisempi malli, jossa kuitenkin RAM-muistia enempi (eli 6Gt vs tuossa 4Gt) ja jossa telekamerakin, jota tuossa ei ole, sekä suoritin liki samaa tehoa.
    suomimobiili.fi/motorolalta-tulossa-pian-edullinen-5g-puhelin-moto-g-5g-on-varusteltuna-snapdragon-750g-piirilla/

Kommentoi

Lisää aiheesta:Elisa