HMD globalNokiaYleinen

HMD Global julkaisee uuden Nokia-puhelimen 4. elokuuta – luvassa jälleen halpapuhelin

HMD Global on ilmoittanut tänään, että yhtiö tulee julkaisemaan uuden älypuhelimen ensi viikolla 4. elokuuta. Uutuuspuhelin tullaan julkaisemaan Kiinan markkinoilla, joten todennäköisesti laite jää myös Kiinan markkinoinen yksinoikeudeksi. Julkaistavan puhelimen odotetaan olevan sama laite, joka nähtiin jo aikaisemmin Kiinan televiranomaisen tietokannassa.

Aikaisemmin paljastunut Nokia-puhelin oli TA-1258, jossa tiedetään olevan 5,99 tuuman HD+ -näyttöpaneeli, 3040 milliampeeritunnin akku sekä 3 gigatavua RAM-muistia. Puhelimessa on TENAA:n tietojen mukaan myös Android 10 -käyttöjärjestelmä, 8 megapikselin takakamera sekä 5 megapikselin etukamera. Kyseessä on siis jälleen yksi halpa älypuhelin, joka tullaan nyt julkaisemaan ainakin Kiinan markkinoille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko HMD Global aikeissa julkaista Kiinan markkinoille myös muita älypuhelimia. Weibossa julkaistussa teaser-kuvassa on esillä sinisen puhelimen vasen kylki, jossa on ainakin erillinen painike, joka mahdollisesti tukee erilaisia pikavalintoja. Kuvan perusteella puhelimessa tultaisiin näkemään ainakin muovinen rakenne. Aikaisempien tietojen mukaan HMD Global suunnittelisi seuraavaa suurempaa julkaisua syyskuun alkuun, jolloin voitaisiin nähdä Nokia 2.4-, Nokia 6.3- ja Nokia 7.3 -puhelimet.

Lähde: Nokia Phones (Weibo, kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD global